(Poistunut julkaisusta)

Sosiaaliohjaaja, Lasten- ja nuorten vastaanottotoiminnan yksikkö
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2020

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Perhepalvelut
Lasten- ja nuorten vastaanottotoiminnan yksikkö

Tammirinteentie 2 A, 01760 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 04.08.2020 tai sopimuksen mukaan 

Haemme lastensuojelun vastaanotto- ja arviointityöstä kiinnostunutta työntekijää Vantaan lastensuojelun lasten ja nuorten vastaanottotoiminnan yksikön arviointi-osasto Vaahteramäkeen, joka on keskittynyt suunnitelmallisiin lyhytaikaisiin avohuollon sijoituksiin. Tarjolla on vakituinen työsuhde muodollisesti pätevälle sosiaaliohjaajalle (sosionomi amk).

Pätevien hakijoiden puuttuessa voidaan palkata korkeintaan vuoden määräaikaiseen sijaisuuteen loppuvaiheen sosionomi-opiskelija tai joku muu sosiaali- ja terveysalan tutkinnon omaava henkilö; esim sairaanhoitaja (AMK), lähihoitaja jne).

Arviointi-osasto Vaahteramäkeen sijoitetaan lastensuojelullisin perustein 7 - 17 -vuotitaita Vantaalaisia lapsia ja nuoria. Lapset sijoitetaan yleensä avohuollon tukitoimena osastolle. Työ osastolla sisältää sijoitettujen lasten hoitoa ja kasvatusta, sekä moniammatillista arviointityötä lapsen ja lapsen perheen tilanteesta. Sijoitetut lapset ovat usein haastavahoitoisia johtuen erilaisista psyykkisistä ja neurologisista haasteista. Työtä tehdään kolmessa vuorossa. Työ sisältää kevyitä kodinhoidollisia tehtäviä.

Arviointiosasto Vaahteramäessä työskentelee 8 sosiaaliohjaajaa / ohjaajaa, joiden arviointityötä tukevat sairaanhoitaja, toimintaterapeutti ja psykologi. Osaston lähiesimiehenä toimii vastaava ohjaaja.

Vantaan lastensuojelun lasten ja nuorten vastaanottotoiminnan yksikkö koostuu kahdesta fyysisesti erillään olevasta toimipisteestä, joissa on vastaanotto-osastoja yhteensä viisi kappaletta. Tammirinteentiellä Seutulassa sijaitsee lasten vastaanotto-osasto Terhola, lasten ja nuorten arviointiosasto Vaahteramäki. Liljatiellä Viertolassa sijaitsee nuorten vastaanotto-osastot 1 ja 2, sekä vastaanottoperheyksikkö. Vastaanottokokonaisuutta johdetaan ja kehitetään yhdessä saman esimiehen alaisuudessa.

Haemme tiimiimme positiivista tyyppiä, jolla on vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot hallussa sekä kykyä toimia haastavissa asiakastilanteissa.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaaliohjaaja (Laki 817/2015 8§ mukainen laillistus).

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Ajokorttia ja autolla ajotaitoa.

Luemme eduksi: 

  • LOVe-LOP (lääkkeenjako koulutus) 
  • Kokemusta ja/tai koulutusta perhetyön menetelmistä 
  • Hygieniapassi 
  • Kokemusta haastava hoitoisista lapsista ja perheistä

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 2504,94 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min / viikko, 3- vuorotyö


Yhteystiedot:

Vastaava ohjaaja
Virpi Saarikko
P. 0400 703934
virpi.saarikko@vantaa.fi
Tavoitettavissa ma-pe klo 8-16

 Lastensuojelulaitoksen johtaja
Tommi Hiltunen
P. 0400 703 918 

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.