(Poistunut julkaisusta)

Sosiaaliohjaaja, lapsiperheiden tiimi
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.10.2020

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Perhepalvelut 

Uusien asiakkaiden palvelut, lapsiperheet

Työsuhteen kesto: Vakituinen 16.11.2020 tai sopimuksen mukaan - 


Vantaan perhepalveluihin haetaan sosiaaliohjaajaa lapsiperheiden tiimiin Uusien asiakkaiden palvelut -yksikköön tekemään palvelutarpeen arviointeja ja perhesosiaalityötä!

Nyt on paikka vapaana huumorintajuisessa ja keskustelevassa työyhteisössä, missä porukalla kehitetään toimintoja ja iloitaan onnistumisista! Tarjoamme sinulle hyvät työvälineet työn toteuttamiseksi. Saat hyvän perehdytyksen ja koko työyhteisön tuen.

Uusien asiakkaiden palvelut -yksikössä tehdään kaikkien Vantaan perhepalvelujen uusien asiakkaiden sosiaalihuoltolain mukaiset palvelutarpeen arvioinnit. Lapsiperheiden tiimeissä tehtävänä on arvioida tarvittaessa myös mahdollinen lastensuojelun tarve. Yksikössä on yhteensä neljä tiimiä, yksi aikuisten ja kolme lapsiperheiden tiimiä. Jokaisella tiimillä on oma johtava sosiaalityöntekijä. 1.1.2021 yksikkömme siirtyy osaksi lastensuojelua lapsiperheiden ja lastensuojelun palveluihin.

Lapsiperheiden tiimin sosiaaliohjaaja vastaa sosiaalihuoltolain mukaisista palvelutarpeen arvioinneista sekä toimii työparina sosiaalityöntekijälle palvelutarpeen arvioinneissa, joissa arvioidaan myös lastensuojelun tuen ja asiakkuuden tarve. Sosiaaliohjaajan tehtävään kuuluu mm. lapsiperheiden ohjaus ja neuvonta, suunnitelmallinen sosiaaliohjaus lasten- ja nuorten perheille sekä yksilöhuollon päätöksenteko. Työ on nopeatempoista ja vaihtelevaa. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii hyvää paineensietokykyä, verkostotyöntaitoja sekä vahvaa oman työn organisointikykyä.  

Toimistomme sijaitsee Tikkurilassa juna-aseman välittömässä läheisyydessä. Työntekoa tukee säännölliset tiimikohtaiset työnohjaukset ja tiimillä on vuosittain työnkehittämispäiviä sekä työhyvinvointipäivä. Vantaan kaupunki tarjoaa erilaisia työsuhde-etuja, kuten työmatkasetelit.  

Haemme positiivista tyyppiä, jolla on vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot hallussa sekä kykyä reflektiiviseen työskentelyotteeseen. Jos tunnistit itsesi ja pidät tämän lisäksi tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä, ennaltaehkäisevää toimintatapaa ja moniammatillista työskentelyä, niin haluamme ehdottomasti tutustua sinuun paremmin!  

Mahdolliset haastattelut pidetään perjantaina 6.11. klo 8.30 - 10.30 tai perjantaina 13.11. klo 8.30 - 11.00 välisenä aikana.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaaliohjaaja (Laki 817/2015 8§ mukainen laillistus)

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Kokemusta sosiaalihuoltolain mukaisten palveluiden järjestämisestä sekä kokemusta asiakkaan kotona tehtävästä sosiaaliohjauksesta

Luemme eduksi: Kokemuksen palvelutarpeen arviointien tekemisestä, lastensuojelutyöstä sekä Apotti asiakastietojärjestelmästä

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 2736,71 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Sosiaalityön esimies
Teemu Liimatta
p. 040 554 5563
teemu.liimatta@vantaa.fi

Johtava sosiaalityöntekijä
Hanna Vehniäinen
p. 040- 5692 788
hanna.vehniainen@vantaa.fi


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.