(Poistunut julkaisusta)

Sosiaaliohjaaja, Lapsiperheiden kotipalvelu
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2020

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Perhepalvelut
Psykososiaaliset palvelut, Varhaisen tuen yksikkö, Lapsiperheiden kotipalvelu

Karsikkokuja 17, 2krs, 01360 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.01.2021 tai sopimuksen mukaan - 


Saimme lapsiperheiden kotipalveluun vakituisen sosiaaliohjaajan toimen ja etsimme nyt työntekijää uuteen ja monipuoliseen tehtävään. Sosiaaliohjaajan työ lapsiperheiden kotipalvelussa on nopeatempoista sekä vaikuttavaa työtä lapsiperheiden parissa.

Lapsiperheiden kotipalvelu on sosiaalihuoltolain mukaista sosiaalipalvelua ja sen tarkoituksena on järjestää lapsiperheille suunnitelmallista sekä tavoitteellista kotiin vietävää apua, joka tukee vanhemmuutta sekä auttaa perhettä omien voimavarojen vahvistamisessa. Kotipalvelua toteutetaan aina yhteistyössä perheen kanssa. Kotipalvelun tiimiin kuuluu lähihoitajia, sosiaaliohjaaja ja tiimin esimies.

Lapsiperheiden kotipalvelun sosiaaliohjaajan työtehtäviä ovat mm.

 •  palveluohjaus, sisältäen puhelujen ja tilausten vastaanottamista, yhteistyökumppaneilta tulleiden lähetteiden käsittelyä
 •  palvelutarpeen arviointia yhdessä perheen ja verkoston kanssa
 •  ohjaus, neuvonta sekä konsultaatiotuen tarjoaminen asiakkaille, omalle tiimille ja yhteistyökumppaneille
 •  verkostoyhteistyötä laaja-alaisissa moniammatillisissa verkostoissa
 •  sosiaaliohjauksen kehittämistä lapsiperheiden kotipalvelussa

Työtä tehdään puhelimitse, asiakkaiden kotona sekä yhteistyökumppaneiden toimitiloissa. Työ on liikkuvaa ja luemme eduksi  oman auton käyttömahdollisuuden.

Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti virka-aikaan, mutta tarvittaessa työtä tehdään myös iltaisin. Työntekijällä on mahdollisuus vaikuttaa omiin työvuoroihin asiakaslähtöisyys huomioiden.

Lapsiperheiden kotipalvelun työpisteet sijaitsevat Länsi-Vantaalla Martinlaaksossa sekä Itä-Vantaalla Koivukylässä. Sosiaaliohjaajan pääasiallinen työpiste on tällä hetkellä Koivukylässä, mutta työtä tehdään koko Vantaan alueella. 

Lapsiperheiden kotipalvelussa on asiakaslähtöinen, avoin-ja kehittämismyönteinen ilmapiiri. Kehitämme rohkeasti uusia työ- ja toimintatapoja. Arvostamme positiivista, joustavaa ja itsenäistä työotetta. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteellisuutta, tiimityötaitoja sekä kokemusta lapsiperheiden kanssa tehtävästä työstä.

Tarjoamme Sinulle 

 •  mielenkiintoisen ja uuden tehtävän 
 •  laajan yhteistyöverkoston
 •  esimiehen ja tiimin tuen
 •  säännöllisen ryhmätyönohjauksen
 •  Vantaan kaupungin monipuolisia koulutuksia
 •  työterveyshuollon palvelut
 •  mukavat, huumorintajuiset ja innostuneet työkaverit


Tervetuloa meille töihin! 

Haastattelut Koivukylässä, Karsikkokuja 17.  

3.12 klo 12-14.00 

7.12 klo 9-12.00


Lapsiperheiden kotipalvelu on osa Lapsiperheiden varhaisen tuen yksikköä. Varhaisen tuen yksikkö tuottaa lapsiperheiden sosiaalihuoltolain mukaisia avopalveluja. Yksikössä on kotipalvelun lisäksi shl-perhetyö sekä tukihenkilö -ja tukiperhetoiminnan koordinointi. Varhaisen tuen yksikkö kuuluu Vantaan psykososiaalisiin palveluihin.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaaliohjaaja (Laki 817/2015 8§ mukainen laillistus)

Luemme eduksi: Kokemuksen - lapsiperheiden kanssa työskentelystä lastensuojelussa ja / tai sosiaalihuoltolain mukaisissa avopalveluissa - palvelutarpeen arvointien tekemisestä ja suunnitelmallisesta työskentelystä - lastensuojelulain ja sosiaalihuoltolain tuntemuksen - sosiaaliohjaajan työstä lapsiperheiden parissa - Vantaan palvelujärjestelmän tuntemus - Apotti tietojärjestelmän käytöstä - sujuva suomen kielen taito - muu kielitaito

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2608,16 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko, sisältää satunnaisesti iltatyötä


Yhteystiedot:

Lapsiperheiden kotipalvelun esimies

Nurminen Suvi

0408616801

suvi.nurminen@vantaa.fi

Tavoitettavissa 8-15

Terhi Leskinen, vastaava sosiaaliohjaaja, terhi.leskinen@vantaa.fi p. 0405545598Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.