(Poistunut julkaisusta)

Sosiaaliohjaaja, lapsiperheiden ensiarviointiin, 3 paikkaa
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Perhepalvelut

Vantaan perhepalveluihin haetaan kolmea (3) sosiaaliohjaajaa tekemään ensiarviointityötä lapsiperheiden parissa Uusien asiakkaiden palvelut yksikkö, lapsiperheiden tiimi,  Vernissakatu 8 c, 01300 Vantaa.

Kiinnostaako sinua kehittyvä moniammatillinen ensiarviointityö lapsiperheiden parissa? Haemme kolmea asiakaslähtöistä ja kehittämismyönteistä sosiaaliohjaajaa määräaikaisiin virkoihin 17.2.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan ja 31.12.2021 asti.

Olemme perustamassa Vantaan perhepalveluissa aikuisten ja perheiden palvelujen sekä lastensuojelun kanssa yhteistä uudenlaista lapsiperheiden ensiarviointi tiimiä. Tiimi työskentelee virka-aikaan ja koostuu 1.1.2020 alkaen johtavasta sosiaalityöntekijästä, 8 sosiaalityöntekijästä sekä yhdestä erityissosiaaliohjaajasta ja viidestä sosiaaliohjaajasta.

Tiimin sosiaaliohjaajan työtehtävät koostuvat sosiaalityöntekijän työparina toimisesta, työparina työstä kiireellisissä päivystyskäynneissä, lastensuojelulain ja sosiaalihuoltolain mukaisten ilmoitusten vastaanotosta ja ensiarvioinnista sekä niiden käsittelystä 7 arkipäivän aikana. Lisäksi tiimin tehtävänä on vastata lapsiperheiden ohjauksesta ja neuvonnasta sekä antaa konsultaatiota yhteistyökumppaneille ja kuntalaisille.  Työhön voi kuulua myös palvelutarpeen arviointityötä ja työskentelyä lapsiperheiden kanssa.

Kyseinen työtehtävä on uusi Vantaalla ja sitä kehitetään ja arvioidaan jatkuvasti. Työhön kuuluu myös tiivis yhteistyö uusien asiakkaiden palveluiden, lastensuojelun sekä aikuisten ja perheiden palveluiden kanssa.

Perustettavassa tiimissä on vahvaa ammatillista osaamista ja myös työuransa alussa olevia työntekijöitä. Saat hyvän perehdytyksen työhön ja koko työyhteisön tuen. Työyhteisömme on huumorintajuinen ja keskusteleva, jaamme kokemuksiamme ja iloitsemme onnistumisistamme. Tarjoamme vakituiset työpisteet ja hyvät työvälineet liikkuvan työn toteuttamiseksi.

Toimistomme sijaitsee Tikkurilassa, juna-aseman välittömässä läheisyydessä. Työntekoamme on tukemassa säännölliset tiimikohtaiset työnohjaukset. Tiimillä on vuosittain työnkehittämispäiviä ja työhyvinvointipäivä. Olemme kehittämismyönteisiä ja otimme uuden ja innovatiivisen Apotti-asiakastietojärjestelmän käyttöön toukokuun 2019 aikana.

Tehtävän hoitamiseksi sinulla on käytössäsi mm. kannettava tietokone, älypuhelin, lakimiesyksikön tuki ja asiantunteva työyhteisö. Vantaan kaupunki tukee työmatkojasi työmatkaseteleinä.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kykyä reflektiiviseen työskentelyotteeseen sekä kehittämismyönteisyyttä. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä, ennaltaehkäisevää toimintatapaa ja moniammatillista työskentelyä.

Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaaliohjaaja (Laki 817/2015 8§ mukainen laillistus). 

Vain muodollisesti kelpoiset hakijat huomioidaan.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Kokemuksen lastensuojelu- ja arviointi- ja päivystystyöstä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2703,72 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 3

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Johtava sosiaalityöntekijä, Hanna Holmberg -Soto
P. +3584070 31558
hanna.holmberg@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme. 

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.