(Poistunut julkaisusta)

Sosiaaliohjaaja, Kuuselan perhekuntoutuskeskus, 2 paikkaa
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, perhepalvelut
Kuuselan perhekuntoutuskeskus

Talvikkirinne 6, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 29.07.2019 tai sopimuksen mukaan - 

Kuuselan perhekuntoutuskeskus on Vantaan kaupungin lastensuojelulaitos, joka on erikoistunut perheiden auttamiseen ja tukemiseen. Kuuselan perhekuntoutuskeskus on yksi Suomen pisimpään toimineita perhekuntoutusyksiköitä. Haluamme olla perhekuntoutuksessa edelläkävijöitä ja meillä on hyvä työilmapiiri. Tervetuloa osaksi ammattitaitoista henkilökuntaa. 

Kuuselan perhekuntoutuskeskukseen haetaan ympärivuorokautisille osastoille yhteensä 2 SOSIAALIOHJAAJAA vakinaiseen toimeen ympärivuorokautisten osastojen Juurelan ja Kuusenkävyn sekä laajennusosan Havulan toimintaan. 

Kuuselan perhekuntoutuskeskuksessa toimii kaksi ympärivuorokautista perhekuntoutusosastoa, osastot Juurela ja Kuusenkäpy. Osastojen työryhmissä on vastaavan ohjaajan lisäksi 11 sosiaaliohjaajaa, toimintaterapeutti ja sairaanhoitaja. Kuuselan perhekuntoutuskeskus on laajentunut 2018 erillisellä rakennuksella Havulalla, missä perheet asuvat osana perhekuntoutuksen asiakasprosessia.

Sosiaaliohjaajat tekevät jaksotyötä kolmessa vuorossa (3-vuorotyö). Ympärivuorokautisilla osastoilla on molemmilla 4 asiakaspaikkaa perheille sekä Havulan asunnoista 3 asuntoa osastoa kohden. Työtä tehdään perheen kanssa ympärivuorokautisilla osastoilla, Havulan asunnoissa ja perheen koti- ja elinympäristössä. Sosiaaliohjaajan tehtäviin kuuluu arviointi-, hoito- ja kuntoutustyö sekä käytännön arjen tilanteiden ohjaaminen ja hoitaminen. Työ on vaativaa asiakastyötä ja jokaisella työryhmällä on oma työnohjauksensa ja työtä ohjaavat rakenteet. 

Vantaan lastensuojelulaitokset kuuluvat tartuntatautilaissa määritetyn rokotussuojavaatimuksen piiriin. 


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaaliohjaaja (Laki 817/2015 8§ mukainen laillistus).

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Kokemusta lastensuojelutyöstä, erityisesti perhetyöstä tai perhekuntoutuksesta tai niihin rinnastettavasta työstä mielenterveys-, vammais- tai päihdetyössä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä hyviä kirjallisia valmiuksia.

Luemme eduksi:  Aikaisemman työtä kehittävän työotteen, kielitaidon ja erilaisten menetelmien osaamisen, ajokortin ja riittävän ajotaidon.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2474,75 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 2

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko  (3-vuorotyö)


Yhteystiedot:

Lastensuojelulaitoksen esimies, Tuominen, Teemu
P. 040 7442256, teemu.tuominen@vantaa.fi
Tavoitettavissa ma-pe klo 8 - 16

Osasto Juurelan vastaava ohjaaja,  Nina Vaahtera
P.  050 312 1852 

Osasto Kuusenkävyn vastaava ohjaaja,  Merita Haatainen
P. 050 318 1595

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.