(Poistunut julkaisusta)

Sosiaaliohjaaja, Kuntouttava työtoiminta
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2019

Vantaan kaupunki, Konserni- ja asukaspalveluiden toimiala,
Vantaan kaupunki, Työllisyyspalvelut

Lummetie 2, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 17.10.2019 tai sopimuksen mukaan - 31.12.2019


Haemme nyt yhtä sosiaaliohjaajaa Vantaan kaupungin työllisyyspalveluihin kuntouttavaan työtoimintaan ja erityisesti valmennustaloilla tapahtuvaan työhön. Kyseessä on sijaisuus vuoden loppuun asti, jatko saattaa olla mahdollinen. 

Sosiaaliohjaaja vastaa asiakkaan sosiaaliohjauksesta asiakkaan työllistymisen edistämiseksi. Hän kartoittaa osaltaan asiakkaan elämäntilannetta ja tukee asiakkaan tavoitteellista osallistumista kuntouttavan työtoiminnan palveluihin. Sosiaaliohjaaja vastaa itsenäisesti kuntouttavan työtoiminnan päätöksentekoprosessista. 

Sosiaaliohjaaja tukee asiakasta arjen- ja elämänhallinnassa. Hänellä on keskeinen rooli työllistymistä edistävän toimintakyvyn kartoittamisessa ja vahvistamisessa. Sosiaaliohjaaja neuvoo ja ohjaa asiakasta tarvittaessa myös muiden palveluiden piiriin ja toteuttaa ohjausta sekä yksilö- että ryhmätoimintana. 

Tarjoamme haastavan, mielenkiintoisen ja innovatiivisen tehtävän, jossa on mahdollista päästä kehittämään uusia sosiaaliohjauksen toimintamalleja. Aiempi kokemus työllisyyspalveluista sekä palveluohjauksen ja sosiaalialan asiakastietojärjestelmien asiantuntemus katsotaan eduksi. 

Toivomme, että olet innostunut kokeilemaan uusia työtapoja ja sytyt niin asiakastyöstä kuin kirjallisesta päätöksentekoon liittyvästä työstä. Tule mukaan iloiseen, kannustavaan ja toinen toistamme tukevaan tiimiin!

Vantaan kaupunki on innovatiivinen edelläkävijä työllisyyden edistäjänä. Työllisyyspalveluiden tehtävänä on aktiivinen työllisyyden edistäminen ja työllistäminen. Työllisyyspalveluissa ohjataan, neuvotaan ja tuetaan asiakkaita kohti työelämää erilaisten palveluiden avulla muuttuvan toimintaympäristön tarpeet huomioiden yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalialan korkeakoulututkinto.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Asiakkaita arvostavaa ja kunnioittavaa lähestymistapaa ja hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Luemme eduksi: 

  • Aikuissosiaalityön ja ohjauksen tuntemus
  • Työllisyyspalveluiden tuntemus
  • Kehittämismyönteinen työote
  • Monikulttuurisuus osaaminen
  • Hyvät dokumentointitaidot, asiakastietojärjestelmien hallinta sekä valmiudet omaksua tuleva Apotti-asiakastietojärjestelmä

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 2474,75 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Palveluesimies, Tammivirta Amanda
P. 0405519972
amanda.tammivirta@vantaa.fi
Tavoitettavissa 11.10.2019 klo 13.30 - 15.00

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.