(Poistunut julkaisusta)

Sosiaaliohjaaja, kuntouttava työtoiminta
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018

Vakinainen virka  alkaen 15.10.2018
Hakuaika päättyy 29.10.2018  kello 16:00
Työllisyyspalvelut , Vernissakatu 1 01300 Vantaa
Konserni- ja asukaspalvelut, Työllisyyspalvelut

Vantaan kaupunki on innovatiivinen edelläkävijä työllisyyden edistäjänä. Työllisyyspalveluiden tehtävänä on aktiivinen työllisyyden edistäminen ja työllistäminen. Työllisyyspalveluissa ohjataan, neuvotaan ja tuetaan asiakkaita kohti työelämää erilaisten palveluiden avulla muuttuvan toimintaympäristön tarpeet huomioiden yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. 

Haemme yhtä sosiaaliohjaajaa kuntouttavan työtoiminnan pariin. Vantaalla kuntouttavaa työtoimintaa toteutetaan valmennustaloilla, ostopalveluissa sekä integroiduissa paikoissa.

Sosiaaliohjaaja vastaa asiakkaan sosiaaliohjauksesta asiakkaan työllistymisen edistämiseksi. Hän kartoittaa osaltaan asiakkaan elämäntilannetta ja tukee asiakkaan tavoitteellista osallistumista kuntouttavan työtoiminnan palveluihin. Sosiaaliohjaaja vastaa myös kuntouttavan työtoiminnan päätöksentekoprosessista sekä tekee verkostoyhteistyötä. 

Tarjoamme haastavan, mielenkiintoisen ja innovatiivisen tehtävän, jossa on mahdollista päästä kehittämään uusia sosiaaliohjauksen toimintamalleja. Sosiaaliohjaajan työtehtävien painopisteistä voidaan sopia tarkemmin valitun henkilön vahvuuksien perusteella.

Toivomme, että olet innostunut kokeilemaan uusia työtapoja ja kehittämään osaamistasi. Perehtymisen avuksi saat kokeneen ja innostuneen tiimin tuen. 

Täyden työajan tehtäväkohtainen palkka 2450,25 euroa. Lisäksi mahdollinen työkokemukseen perustuva lisä.

Kelpoisuusehto:  Sosiaalialan korkeakoulututkinto (sosionomi).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa

Lisäksi edellytämme: Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi:

  • kokemus työllisyyspalveluista
  • kuntoutusasioiden tuntemus
  • kehittämismyönteisyys
  • ratkaisukeskeinen työote

Työsuhteen tietoja:
Sopimusala: Yleinen kunnallinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h 45min / vko

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.

Haethan paikkaa vain sähköisesti (www.tyonhaku.vantaa.fi).

Työavain 7-89-18