Sosiaaliohjaaja, kuntouttava arviointiyksikkö
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2021

Tehtävän kuvaus

Haemme sosiaaliohjaajaa kuntouttavan arviointiyksikön etelän toimistoon määräaikaiseen työhön osaksi moniammatillista työyhteisöä.

Sosiaaliohjaajana tehtäviisi kuuluu asiakkaiden ja omaisten ohjaaminen ja tukeminen kuntouttavan arviointijakson aikana sekä sen päättyessä. Osallistut myös asiakasvirtauksen hallinnan varmistamiseen ja moniammatillisiin asiakaskokouksiin.

Etsimme huumorintajuista, joustavaa ja positiivisella asenteella varustettua henkilöä, joka omaa hyvän paineensietokyvyn nopeasti vaihtuvissa tilanteissa. Työotteesi on asiakaslähtöinen ja olet työskennellyt aiemmin moniammatillisessa työyhteisössä. Kotihoidon osaaminen ja mahdollinen hoitotyön työkokemus katsotaan eduksi. Olemme positiivinen työyhteisö, joka joustaa ja tukee toinen toisiamme. Haluamme kehittää yhdessä toimintamalliamme ja toivomme sinulta aktiivista osallistumista erityisesti asiakasvirtauksen ja -segmentoinnin kehittämiseen.

Kuntouttava arviointiyksikkö koostuu neljästä tiimistä, ja nyt haetaan sosiaaliohjaajaa etelän tiimiin (Sturenkatu 8). Työaikasi on päivätyöluonteista, painottuen arkipäiviin. Kuntouttavassa arviointiyksikössä työympäristönä on asiakkaan koti, jossa toteutetaan kuntouttavaa hoitotyötä. Työkaverisi ovat sairaanhoitajia, terveydenhoitajia, lähihoitajia sekä fysio- ja toimintaterapeutteja. Tiimissä toimii lähiesihenkilö ja yksikköä johtaa päällikkö.

Kuntouttavassa arviointiyksikössä sinulta odotetaan halua sitoutua uuden toimintamallin asiakaslähtöiseen kehittämiseen. Tämä edellyttää uutta ajattelua, uudistumis-, oppimis-, ja toteuttamiskykyä, epävarmuuden sietoa, sinnikkyyttä, joustavuutta, sekä ammatillista vahvuutta kehittyä ja kehittää omaa osaamistaan ja tiimityön toimintaa.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto:
Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8 §) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi, geronomi, kuntoutuksen ohjaaja).

Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Luemme eduksi kotihoidon toiminnan tuntemuksen, Lean-osaamisen ja RAI-osaamisen.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Palveluvastaava Minna Ahonen, p. 09 310 26076, minna.m.ahonen@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1450317
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 14.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki