(Poistunut julkaisusta)

Sosiaaliohjaaja kotiin tuotavien tiimiin
Luona Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2019

Haluatko olla mukana tekemässä yhteiskunnallisesti vaikuttavaa työtä?

Haemme oma-aloitteista Luonalaista kotiin tuotavien tiimiin sosiaaliohjaajaksi määräaikaiseen sijaisuuteen 31.12.2019 asti.

Työtehtävä sisältää asunnottomaksi jääneen asiakkaan/asiakasperheen motivointia, asumisen ohjausta, palveluohjausta, yhteistyötä palveluntilaajan (sosiaalitoimi) kanssa huomioiden asiakkaan yksilölliset tavoitteet pitäytyen palvelusopimuksissa. Tässä tehtävässä korostuvat ongelmaratkaisu- ja neuvottelutaidot sekä motivointitaidot. Palvelussa olevat asiakkaat elävät kriisiytynyttä elämäntilannetta, joka on voinut jatkua jo pitkään. Palveluohjaus tapahtuu asiakkaan/asiakasperheen kotona ja käynnit tehdään pääasiassa itsenäisesti. Tehtävän hoidon kannalta on ajokortti välttämätön, autoa saa lainata meiltä.

Tehtävään sopii sosionomi (AMK). Aikaisempi kokemus sosiaali- ja asumisen ohjauksesta on plussaa sekä halu oppia uusia asioita yhteiskunnallisista ilmiöistä. Tutustu tulevaan tiimikaveriisi ja työn sisältöön Artturin uratarinan kautta: https://www.luona.fi/uratarinat/artturi-pitkala/

Millainen olemme yhtiönä? Me Luonassa haluamme olla, ei vaan erilainen, vaan myös paras sote-alan työpaikka. Sellainen, jossa jokaisesta välitetään ja jossa jokainen kokee itsensä tärkeäksi ja arvostetuksi osaksi työyhteisöä. Sellainen, jossa jokaisen työllä on vaikutus. Ja jossa jokainen voi vaikuttaa työhönsä. Kutsumme sitä #luonaotteeksi, jonka tunnet jo heti kättelyssä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä haethan sitä mahdollisimman pian, viimeistään 14.4. Haastattelemme jo hakuajalla. Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä, voit olla yhteydessä Eveliina Rekoseen, puh: 0505675546