(Poistunut julkaisusta)

Sosiaaliohjaaja, Kotiin annettava päihdepalvelu
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, terveyspalvelut
Länsi-Vantaan A-klinikka

Laajaniitynie 3 (5.krs.), 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 09.12.2019 tai sopimuksen mukaan - 


Haemme päihdehoidosta kiinnostunutta sosiaaliohjaajaa Kotiin annettavien päihdepalveluiden moniammatilliseen tiimiin, joka kuuluu Vantaan kaupungin Päihdepalveluiden kokonaisuuteen. Tiimin toimitilat sijaitsevat tällä hetkellä Länsi-Vantaan A-klinikan yksikössä Martinlaaksossa, juna-aseman välittömässä läheisyydessä. 

Kotiin annettava päihdepalvelu sisältää vieroitushoitoa sekä kuntoutusta ja sitä annetaan koko Vantaan alueella. Toiminnan tarkoituksena on tukea asiakkaita päihdekierteen katkaisemisessa sekä kiinnittymisessä hyvinvointia ja kuntoutumista edistäviin elämäntapoihin ja toimintoihin. 

Sosiaaliohjaaja toimii tiimissä sosiaaliohjauksen asiantuntijana. Sosiaaliohjaan keskeisenä tehtävänä on asiakkaan kuntoutustarpeen arviointi ja suunnitelmallinen toteuttaminen. Tehtävään sisältyy asiakkaan neuvonta ja ohjaus, motivaatiota edistävät keskustelut sekä jatkohoidon tarpeen arvio ja suunnittelu yhteistyössä asiakkaan, tiimin ja tarvittavien yhteistyötahojen kanssa. Sosiaaliohjaaja ohjaa ja neuvoo asiakasta sosiaalisiin etuuksiin, työllistymiseen ja asumiseen liittyvissä  asioissa. Sosiaaliohjaaja on tarvittaessa asiakkaan mukana asiointikäynneillä ja tutustumiskäynneillä kolmannen sektorin palveluihin. Asiakastyötä tehdään sekä työparin kanssa että itsenäisesti. Tehtävään sisältyy keskeisesti työskentely asiakkaan läheis- ja viranomaisverkostojen kanssa.

Tehtävään voi sisältyä myös muita sosiaaliohjaajan tehtäviä Päihdepalveluissa. 

Mielenkiintoisen ja vaihtelevan tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja, kiinnostusta työskennellä asiakkaan kotiympäristössä sekä liikkuvan työn edellyttämää joustavuutta. Työn luonteesta johtuen edellytämme hakijalta ajokorttia ja ajotaitoa. 

Tarjoamme tehtävään valitulle hyvän perehdytyksen, tiimin, esimiehen ja työyhteisön tuen sekä työryhmässä tapahtuvan työnohjauksen.

Vantaan Terveyspalveluiden päihde- ja mielentervyspalvelut yhdistyivät vuoden 2019 alussa. Olemme kehittämässä organisaatiotamme ja tuottamiamme palveluita toipumisorientaatioviitekehyksen mukaisiksi. Toivomme, että myös sinä olet innostunut kehittämään asiakaslähtöistä toimintakulttuuria ja joustvia toimintatapoja.

Haastattelut pidetään keskiviikkona 27.11 ja maanantaina 2.12.2019.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaaliohjaaja (Laki 817/2015 8§ mukainen laillistus).

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Ajokorttia ja ajotaitoa.

Luemme eduksi: Aiemman kokemuksen päihde- ja mielenterveystyöstä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Toimintayksikön esimies, Eklund Monika
(tavoitettavissa ajalla 11.11-21.11. klo 8.30-16)
Puh. 040 5962920
monika.eklund@vantaa.fi

Toimintayksikön esimies, Sievers Sanna
(tavoitettavissa  ajalla 4.11-8.11 klo 8.30-16)
Puh. 040 731 1234
sanna.sievers@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.