Sosiaaliohjaaja, kesätyö, Länsi-Uudenmaan sosiaali- ja kriisipäivystys
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2021

Kiinnostaisiko kesätyö sosiaaliohjaajana Länsi-Uudenmaan sosiaali- ja kriisipäivystyksessä? Meillä olisi tarjota sinulle töitä 21.6.-15.8.2021!

Länsi-Uudenmaan sosiaali- ja kriisipäivystys tukee ihmisiä äkillisissä elämän kriisitilanteissa ja toimii päivystävänä sosiaaliviranomaisena kymmenen kunnan alueella Espoosta Hankoon. Olemme valmiudessa suuronnettomuuksien varalta ja järjestämme onnettomuustilanteissa uhreille ja omaisille psykososiaalista tukea. Teemme tiivistä yhteistyötä muiden viranomaisten kanssa. Työnohjaus on järjestetty ja erillinen kriisityönohjaus tarvittaessa.

Sosiaali- ja kriisipäivystystyössä pääset sosiaalialan aitiopaikalle, sillä työtehtäviisi kuuluvat sosiaalipäivystäjän tehtävät kaikilla sosiaalityön kentillä ja kriisityössä. Työmuotomme on tiimi- ja parityötä, tulet työskentelemään tiiviissä yhteistyössä yksikkömme sosiaalityöntekijöiden ja sairaanhoitajien sekä toisten sosiaaliohjaajien kanssa. Yksikössämme työskentelee 16 sosiaalityöntekijää, 5 sosiaaliohjaajaa, 3 sairaanhoitajaa, 2 johtavaa sosiaalityöntekijää ja päällikkö.

Yksikössä tehtävään akuuttiin sosiaalityöhön kuuluvat lastensuojelu, vanhusten ja vammaisten sosiaalityö, asunnottomien sosiaalityö, maahanmuuttajien sosiaalityö, aikuissosiaalityö ja onnettomuustilanteisiin liittyvä sosiaalityö. Työ on monipuolista ja haastavaa. Työ vaatii, että sinulla on kykyä reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Meillä jokainen työpäivä on erilainen.

Työ on vuorotyötä ja tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksetaan ilta-, yö-, lauantai - ja sunnuntaikorvaukset.

Työaika: kolmivuorotyö, työaika keskimäärin 38 h 15 min viikossa
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain (817/2015) 8 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävässä edellytetään kokemusta sosiaalityöstä sekä ajokorttia

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme kokemusta lastensuojelutyöstä ja kriisityöstä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot