(Poistunut julkaisusta)

Sosiaaliohjaaja, Espoon aikuissosiaalityö
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.5.2019

Sosiaaliohjaaja, Espoon aikuissosiaalityö

Työavain 2-386-19
Vakinainen virkasuhde alkaen 01.08.2019
Hakuaika päättyy 06.06.2019 kello 15:45
Espoon aikuissosiaalityö , Komentajankatu 5 c 02600 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Perhe- ja sosiaalipalvelut/Aikuisten sosiaalipalvelut
Sosiaalityö

Tehtävän kuvaus: Haetaan sosiaaliohjaajaa vakinaiseen virkaan aikuissosiaalityön alle 30-vuotiaiden nuorten tiimiin 1.8.2019 (tai sopimuksen mukaan) lukien. Sosiaaliohjaajan toimenkuvaan kuuluvat asiakastapaamiset joko toimistolla tai jalkautuen, intensiivinen lähityö sekä suunnitelmallinen työ sosiaaliohjauksen keinoin lähellä asiakkaan arkea. Työtä tehdään itsenäisesti, mutta myös yhdessä työparina toimivan sosiaalityöntekijän ja muiden yhteistyötahojen kanssa. Tiimissämme on kannustava ja yhteisvastuullinen ilmapiiri ja tekemisen meininki. Nuorten tiimissä panostamme yhteiseen työskentelytapojen kehittämiseen. Toivomme uudelta työkaveriltamme innostunutta ja myönteistä asennetta sekä halua kehittää ja uudistaa työtapoja ja -menetelmiä. Työskentelemme monitoimitiloissa, joten kollegoiden tuki on aina lähellä. Koko aikuissosiaalityö sijaitsee samassa toimistossa Perkkaalla, ja yhteensä meitä on noin 80 työntekijää. Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse.


Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain (817/2015) 8 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävässä edellytetään erinomaista englannin kielen taitoa sekä kokemusta nuorten aikuissosiaalityöstä ja lastensuojelutyöstä.

Arvostamme Espoon palvelujärjestelmän hyvää tuntemusta, effican käyttökokemusta sekä kokemusta intensiivisestä ja tavoitteellisesta asiakastyöstä, hyviä yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuutta ja joustavuutta nopeastikin vaihtuvissa tilanteissa.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2525,89€ / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min / viikkoLisätietoja tehtävästä
Johtava sosiaalityöntekijä Pauliina Pitkäjärvi
etunimi.sukunimi@espoo.fi