(Poistunut julkaisusta)

Sosiaaliohjaaja asumispalveluihin
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, perhepalvelut
Asumispalvelut

Vernissakatu 8 C, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.04.2019 tai sopimuksen mukaan -

Tule sosiaaliohjaajaksi asumispalveluihin!

Asumispalvelut ovat osa Vantaan kaupungin aikuisten ja perheiden sosiaalipalveluita. Asumispalvelut tarjoavat asumisen tuen palveluita mielenterveyskuntoutujille ja asunnottomille sekä omissa että ostopalveluissa eri tukitasoilla.

Haemme sosiaaliohjaajaa mielenterveyskuntoutujien asumispalvelujen toimintayksikköön osaavaan, rentoon ja huumorintajuiseen työyhteisöön. Meillä pääset vaikuttamaan omaan työhösi ja kehittämään asumisen tuen palveluita yhdessä muun tiimin kanssa.

Mielenterveyskuntoutujien asumispalveluissa työskentelee viisi sosiaaliohjaajaa, kolme sosiaalityöntekijää, kolme toimistosihteeriä sekä johtava sosiaalityöntekijä. Sosiaaliohjaaja työskentelee asiakkaan kanssa jo tuetummassa palvelussa asumisyksikössä, jossa osallistuu asiakkaan palvelutarpeen arviointiin ja suunnitelmalliseen työskentelyyn sekä kuntoutussuunnitelman päivittämiseen. Työssä korostuu asiakkaan vahvuuksien ja voimavarojen tukeminen sekä tarvittavien tukiverkostojen luominen ennen omaan kotiin muuttoa. Työskentelyn tavoitteena on mahdollistaa itsenäinen ja omatoiminen asuminen tuetusti ja varmistaa hyvä ja turvallinen siirtyminen omaan kotiin. Tämän jälkeen työskentelystä iso osa tapahtuu asiakkaan kotona sekä asiakkaan kannalta oleellisissa verkostoissa palveluohjauksellista työotetta hyödyntäen.

Työ on liikkuvaa, toiminta-alueena on koko Vantaa. Työpisteemme on erinomaisten kulkuyhteyksien päässä Tikkurilassa. Käytössäsi on myös työmatkaseteli ja mahdollisuus tehdä erikseen sovittaessa etätyötä.

Vantaa tarjoaa monipuolista koulutusta työntekijöilleen, lisäksi on mahdollista osallistua myös muuhun koulutukseen ja siten vahvistaa omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan.

Tervetuloa meille töihin!

Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaaliohjaaja (Laki 817/2015 8§ mukainen laillistus).


Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme:

  • Hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä kykyä työskennellä myös yksin
  • Kykyä kirjata selkeästi ja ytimekkäästi

Luemme eduksi: Vantaan kaupungin palvelujen tuntemuksen ja aikaisemman kokemuksen erityisesti mielenterveyskuntoutujien ja päihdekuntoutujien parissa tehtävästä työstä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 2377,18 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen
Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko


Yhteystiedot:
Johtava sosiaalityöntekijä, Tuomisto Hanna
P. 0438272585, hanna.tuomisto@vantaa.fi
Tavoitettavissa virka-aikaan

Sosiaalityön esimies, Liisa Kankkunen
P. 0438267658, liisa.kankkunen@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.