(Poistunut julkaisusta)

Sosiaaliohjaaja, asumisneuvonta
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2019

Sosiaaliohjaaja, asumisneuvonta

Työavain 2-619-19
Vakinainen virkasuhde
Hakuaika päättyy 19.09.2019 kello 15:45
Espoon aikuissosiaalityö , Komentajankatu 5 C 02600 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Perhe- ja sosiaalipalvelut/Aikuisten sosiaalipalvelut
Sosiaalityö

Tehtävän kuvaus: Haemme asumisneuvonnan sosiaaliohjaajaa vakinaiseen virkaan Espoon aikuissosiaalityöhön alle 30-vuotiaiden asiakkaiden tiimiin 4.11.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Espoon aikuissosiaalityössä työskentelee yhteensä kolme asumisneuvonnan sosiaaliohjaajaa, joista yksi nuorten alle 30-vuotiaiden asiakkaiden kanssa. Asumisneuvonnan sosiaaliohjaajan työn tavoitteena on tukea asiakkaita asumisen onnistumisessa ja ehkäistä asunnottomuutta. Työnkuvaan kuuluu mm. neuvonta- ja ohjaustyö, asumiseen liittyvä palveluohjaus, asiakkaiden itsenäisen suoriutumisen ja elämänhallinnan tukeminen sosiaaliohjauksen keinoin sekä delegointisäännösten mukainen päätöksenteko. Asumisneuvonnan sosiaaliohjaajan työtä tehdään itsenäisesti, mutta myös työparina ja ryhmämuotoisesti muiden sosiaalialan ammattilaisten kanssa. Työskentelyalueena on koko Espoo, joten työ on luonteeltaan liikkuvaa ja jalkautuvaa. Espoon alueella toimivien viranomaisten ja järjestöjen kanssa tehtävä yhteistyö on myös osa työnkuvaa. Meillä on kannustava ja yhteisvastuullinen ilmapiiri sekä iloinen tekemisen meininki. Haluamme panostaa yhteisten työskentelytapojen kehittämiseen ja toivomme uudelta työkaveriltamme innostunutta ja kehittämismyönteistä asennetta sekä halua uudistaa työtapoja ja -menetelmiä. Koko Espoon aikuissosiaalityö sijaitsee samassa toimistossa Perkkaalla ja meitä on yhteensä noin 80 työntekijää. Työskentelemme monitoimitiloissa, joten kollegoiden tuki on lähellä. Meillä on joustava työaika ja etätyömahdollisuus. Espoon kaupungilla on hyvät henkilöstöedut, mm. työmatka- ja lounasetu, sportti/kulttuurietu ja oikeus maksuttomaan uintiin kaupungin uimahalleissa. Työntekijän tukena on esimiehen ja tiimin lisäksi säännöllinen työnohjaus. Kaupunki tarjoaa myös hyvät kouluttautumismahdollisuudet.


Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain (817/2015) 8 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävässä edellytetään hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Arvostamme Espoon palvelujärjestelmän tuntemusta ja sosiaalieffican käyttökokemusta sekä oma-aloitteisuutta ja joustavuutta nopeastikin vaihtuvissa tilanteissa. Aiempi kokemus nuorten kanssa työskentelystä ja asumissosiaalisesta työstä on eduksi. Lisäksi arvostamme englanninkielen taitoa.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2525,89 € / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: yleistyöaika 38 h 45 min / vko


Aikuissosiaalityö on osa perhe- ja sosiaalipalveluja. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä, ennaltaehkäisevää toimintatapaa ja moniammatillista työskentelyä. Espoo on savuton työpaikka. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt

Lisätietoja tehtävästä
Vs. johtava sosiaalityöntekijä Pauliina Pitkäjärvi
040 504 5030
etunimi.sukunimi@espoo.fi