(Poistunut julkaisusta)

Sosiaaliohjaaja, aikuistentiimi
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, perhepalvelut
Uusien asiakkaiden palvelut

Vernissakatu 8 c, 01300 Vantaa

Kiinnostaako sinua kehittyvä moniammatillinen arviointityö aikuisten parissa?

Haemme Uusien asiakkaiden palveluihin asiakaslähtöistä ja kehittämismyönteistä sosiaaliohjaajaa vakituiseen virkaan 6.5.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Toimistomme sijaitsee Tikkurilassa, juna-aseman välittömässä läheisyydessä. Virka sijoittuu koko Vantaata palvelevaan aikuisten tiimiin Uusien asiakkaiden palvelut -yksikössä. Sosiaaliohjaajan työ painottuu tuen tarpeessa olevien 25-64 -vuotiaiden kanssa tehtävään työhön. Työ on monipuolista ja nopeatempoista. Asiakkuus yksikössä voi kestää korkeintaan kuusi kuukautta.

Perustehtävänä sosiaaliohjaajalla on toteuttaa sosiaalihuoltolain mukaista moniammatillista palvelutarpeen arviointia yhdessä asiakkaan ja hänen verkostojen kanssa. Sosiaaliohjaajan tehtäviin kuuluu myös palvelujen hakeminen ja käynnistäminen sekä asiakkaiden ohjaus ja neuvonta. Asiakkaita tapaamme niin toimistomme asiakastapaamishuoneissa kuin eri tavoin asiakkaiden lähiympäristöön jalkautuen.

Työyhteisössämme on vahvaa ammatillista osaamista. Tiimiimme kuuluu johtava sosiaalityöntekijä, viisi sosiaalityöntekijää, kaksi erityissosiaaliohjaajaa ja sosiaalisen kuntoutus Steppi tiimin viisi sosiaaliohjaajaa. Meiltä löytyy myös työuransa alussa olevia työntekijöitä. Saat hyvän perehdytyksen työhön ja koko työyhteisön tuen. Työyhteisömme on huumorintajuinen ja keskusteleva, jaamme kokemuksiamme ja iloitsemme onnistumisistamme. Tarjoamme vakituiset työpisteet ja hyvät työvälineet liikkuvan työn toteuttamiseksi.

Työntekoamme on tukemassa säännölliset tiimikohtaiset työnohjaukset. Tiimillä on vuosittain työnkehittämispäiviä ja työhyvinvointipäivä. Lisäksi Vantaan kaupunki tarjoaa erilaisia työsuhde-etuja.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kykyä reflektiiviseen työskentelyotteeseen sekä kehittämismyönteisyyttä. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä, ennaltaehkäisevää toimintatapaa ja moniammatillista työskentelyä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaaliohjaaja (Laki 817/2015 8§ mukainen laillistus)

Luemme eduksi: Kokemuksen aikuissosiaalityöstä ja arviointityöstä

Palkkaus: 2.703,72 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 38h 45 min / vko

Yhteystiedot: 
Sosiaalityön esimies,  Teemu Liimatta
P. 040 554 5563, teemu.liimatta@vantaa.fi

Johtava sosiaalityöntekijä,  Teija Motturi
P. 040 539 6228, teija.motturi@Vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Haethan paikkaa vain sähköisesti.