Sosiaaliohjaaja, aikuissosiaalityön nuorten tiimii
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2021

Haetaan sosiaaliohjaajaa aikuissosiaalityön iloiseen nuorten tiimiin (18-29 -vuotiaat asiakkaat) vakinaiseen virkaan 2.8.2021 alkaen.

Haussa olevassa sosiaaliohjaajan työnkuvassa painottuu intensiivinen sosiaaliohjaus, ohjaus ja neuvonta puhelimitse ja tapaamisilla. Sosiaaliohjaaja osallistuu aktivointimessuihin ja työskentelee yhteistyössä Ohjaamotalon kanssa.

Lisäksi sosiaaliohjaajalla on muutamia omia asiakkaita. Toimenkuvaan kuuluvat asiakastapaamiset joko toimistolla tai jalkautuen, intensiivinen lähityö, palvelutarpeen arvioinnit, asiakassuunnitelmien laatiminen ja seuraaminen, harkinnanvarainen toimeentulotuki ja neuvontapalvelut puhelimitse, palveluneuvonnassa ja yhteistyökumppaneiden tiloissa. Työtä tehdään itsenäisesti, mutta myös yhdessä työparina toimivan sosiaalityöntekijän ja muiden yhteistyötahojen kanssa.

Tiimissämme on kannustava ja yhteisvastuullinen ilmapiiri ja tekemisen meininki. Nuorten tiimissä panostamme yhteiseen työskentelytapojen kehittämiseen. Toivomme uudelta työkaveriltamme innostunutta ja myönteistä asennetta sekä halua kehittää ja uudistaa työtapoja ja -menetelmiä. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja joustavuutta nopeastikin vaihtuvissa tilanteissa.

Meillä on mahdollisuus tehdä sopimuksen mukaisesti myös etätyötä ja lisäksi Espoon kaupungilla on hyvät henkilöstöedut sekä kouluttautumismahdollisuudet.

Työskentelemme monitoimitiloissa, joten kollegoiden tuki on aina lähellä. Espoon aikuissosiaalityö sijaitsee Leppävaarassa Perkkaalla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja yhteensä meitä on talossa noin 80 työntekijää.

Työpaikan nimi: Espoon aikuissosiaalityö

Työaika: 38 h 15 min

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala:
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain (817/2015) 8 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävässä edellytetään:
Hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.


Arvostamme: Kokemusta aikuissosiaalityöstä ja nuorten kanssa tehtävästä työstä, tiimityötaitoja, kielitaitoa, etenkin englanti ja ruotsi

Aikuissosiaalityö on osa perhe- ja sosiaalipalveluja. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä, ennaltaehkäisevää toimintatapaa ja moniammatillista työskentelyä. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot