Sosiaaliohjaaja, aikuissosiaalityö
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2021

Tehtävän kuvaus

Haemme aikuissosiaalityöhön sosiaaliohjaajaa määräaikaiseen virkaan ajalle 1.4.2021- 28.2.2022 aikuissosiaalityön 2 tiimiin Malmille.

Tiimissämme työskentelee tukenasi 5 sosiaalityöntekijää, 8 sosiaaliohjaajaa, johtava sosiaalityöntekijä sekä yhdyskuntatyöntekijä. Yksi sosiaalityöntekijä ja yksi sosiaaliohjaaja palvelevat ruotsia äidinkielenään puhuvia asiakkaita.

Tehtävänä on vastata yli 30-vuotiaiden kanssa tehtävästä sosiaaliohjauksesta. Tehtäviin kuuluu sosiaalihuoltolain mukaisten palvelutarpeen arviointien ja suunnitelmien laatiminen sekä tavoitteellinen työskentely asiakkaan ja asiakkaan verkostojen kanssa. Lisäksi työhön kuuluu omien asiakkaiden täydentävästä ja ehkäisevästä toimeentulotuesta päättäminen. Tehtävään kuuluu myös osallistua uusien asiakkaiden asiakkaaksitulon prosessiin.

Tarjoamme monipuolisen ja haasteellisen työn, mahdollisuuden työn ja oman ammatillisuuden kehittämiseen. Helsingin kaupunki tarjoaa monipuoliset henkilöstöedut, mm. monipuolista ammattia tukevaa koulutusta, työsuhdematkalippuedun ja tarvittaessa mahdollisuuden työsuhdeasuntoon.

Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8 §) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi, geronomi, kuntoutuksen ohjaaja).

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää enintään vuoden ajaksi kyseiseen laillistetun ammattihenkilön ammattiin opiskelevalla tai sosiaalialalle soveltuvan korkeakoulututkinnon suorittaneella henkilöllä, jolla on riittävät edellytykset ammatissa toimimiseen.

Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Lisäksi edellytämme:

Hyviä vuorovaikutustaitoja sekä paineensietokykyä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Johan Ehrman johtava sosiaalityöntekijä 09-310 58421

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot