Sosiaaliohjaaja aikuissosiaalityö työllisyys
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2021

Haemme innostunutta sosiaaliohjaajaa joka tulisi mukaan kehittämään uutta tehtäväkuvaa jossa tarkoituksena on auttaa nuoria aikuisia työllistymään ja löytämään heille oma polkunsa työelämään kohti.

Työllisyyteen keskittyvissä tehtävissä työskentelet 18 - 29 vuotiaiden asiakkaiden kanssa jotka tarvitsevat tukea työllistymiseen. Toimit yhdyshenkilönä kuntakokeiluun, vastaanotat ja käsittelet Kelasta saapuvia kuntoittavan työtoiminnan lain mukaisia ilmoituksia, osallistut aksumessuihin (joka on voittanut kaupungin innovaatiokilpailun v2020) sekä olet mukana niissä verkostoissa jossa tarvitaan tietoa ja osaamista työllisyys- ja koulutusasioihin. Työllisyysaspektin lisäksi vastaisit aikuissosiaalityölle kuuluvien kotouttamisasiakkaiden ohjaamisesta. Kotoutumisessa on usein samat tavoitteet, löytää koulutus- ja työpaikkaa.

Sinun kanssasi työskentelee kaksi muuta työllisyystehtäviin keskittyvää sosiaaliohjaajaa. He vastaavat yli 30 vuotiaiden asiakkaiden ohjauksesta. Kuulutte osana kuntouttavaa tiimiä jossa toimii viisi sosiaalisen kuntoutuksen ohjaajaa.

Tiimissämme on kannustava ja yhteisvastuullinen ilmapiiri ja tekemisen meininki. Työllisyys&Sosku-tiimissä panostamme yhteiseen työskentelytapojen kehittämiseen. Toivomme uudelta työkaveriltamme innostunutta ja myönteistä asennetta sekä halua kehittää ja uudistaa työtapoja ja -menetelmiä. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja joustavuutta nopeastikin vaihtuvissa tilanteissa.

Meillä on mahdollisuus tehdä sopimuksen mukaisesti myös etätyötä ja lisäksi Espoon kaupungilla on hyvät henkilöstöedut sekä kouluttautumismahdollisuudet.

Työskentelemme monitoimitiloissa, joten kollegoiden tuki on aina lähellä. Espoon aikuissosiaalityö sijaitsee Leppävaarassa Perkkaalla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja yhteensä meitä on talossa noin 90 työntekijää.


Työpaikan nimi: Aikuissosiaalityö

Työaika: 38h 15min

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala:
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain (817/2015) 8 §:n mukainen pätevyys.


Tehtävässä edellytetään:
- Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Arvostamme:
-Aikaisempaa kokemusta aikuissosiaalityöstä tai työllistämiseen liittyvistä tehtävistä.
-Molempien kotimaisten kielten osaamista ja/tai muiden kielten osaaminen kuten englanti
- Tietämystä Espoon yhteistyökumppaneista ja palveluvalikosta

Aikuissosiaalityö on osa perhe- ja sosiaalipalveluja. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä, ennaltaehkäisevää toimintatapaa ja moniammatillista työskentelyä. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot