(Poistunut julkaisusta)

Sosiaaliohjaaja (3 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.1.2021

Tehtävän kuvaus

Helsingin kaupungin lastensuojelu hakee kevään ja kesän 2021 ajaksi kolmea sosiaaliohjaajaa lastensuojelun avohuollon sosiaalityön koordinaattorin tehtäviin kuuden kuukauden mittaisiin työsuhteisiin. Työntekijät sijoittuvat joko Malmin virastotaloon, Itäkadun perhekeskukseen tai Kallion perhekeskukseen.

Lastensuojelun avohuollon sosiaalityö on pitkäaikaista ja suunnitelmallista työtä lasten ja perheiden kanssa. Työhön kuuluu lasten ja perheiden tapaamista toimistolla ja kotikäynneillä, verkostotyötä sekä suunnitelmien ja päätösten tekemistä. Lastensuojelun asiakkaaksi tulevalle lapselle nimetään hänen asioistaan vastaava sosiaalityöntekijä. Kallion perhekeskuksessa tarjotaan lastensuojelun sosiaalityötä myös ruotsin kielellä.

Lastensuojelun sosiaalityön koordinaattorin tehtäviin kuuluu sosiaalityöntekijöiden avustaminen (mm. asiakasdokumentointi, ajanvaraukset, lausuntopyynnöt, selvitystyö). Koordinaattori toimii myös työparina asiakastapaamisissa. Työ sopii sinulle, joka nautit tiiviistä työparityöstä, mutta kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn.

Työsi tukena ovat tiimien lähiesihenkilöt sekä tiivis yhteistyö sosiaalityöntekijöiden kanssa. Esihenkilö huolehtii perehdytyksestä ja toimii työsi ohjaajana.

Helsingin kaupungilla sinua odottavat ison työnantajan monipuoliset henkilöstöedut.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi. Hakemuksessa pyydetään ottamaan kantaa siihen, mihin toimipisteeseen ensisijaisesti haet.

Työpaikkojen käyntiosoitteet:

Malmin virastotalo, Ala-Malmin tori 2, 00700 Helsinki
Itäkadun perhekeskus, Tallinnanaukio 1, 00930 Helsinki
Kallion perhekeskus, Toinen linja 4 c, 00530 Helsinki


Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8 §) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi).

Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Kallion perhekeskuksen osalta edellytetään ruotsin kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme:

- aikaisempaa työkokemusta lastensuojelusta
- hyviä dokumentointitaitoja
- hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja

Luemme eduksi Effica-asiakastietojärjestelmän hallinnan sekä valmiudet omaksua tuleva Apotti-asiakastietojärjestelmä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Silja Remes, johtava sosiaalityöntekijä (Malmi) silja.remes@hel.fi Eija Kuukasjärvi, johtava sosiaalityöntekijä (Itäkatu) eija.kuukasjarvi@hel.fi Bettina von Kraemes, johtava sosiaalityöntekijä (Kallio) bettina.von.kraemer@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi