(Poistunut julkaisusta)

Sosiaaliohjaaja (2) / Vammaispalvelut
Tampereen kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelujen palvelualue, Asiakasohjaus, Vammaispalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2021

Vammaispalvelutoimistossa on 13 sosiaalityöntekijää, vastaava sosiaalityöntekijä, kuusi sosiaaliohjaajaa sekä toimistotyöntekijöitä ja esimiehenä toimii johtava sosiaalityöntekijä. Sosiaalityö jakautuu neljälle tiimille, jotka ovat palvelutarpeenarvioinnin ja neuvonnan tiimi, lasten ja nuorten tiimi, asumisen tiimi ja kotiin annettavien palvelujen tiimi. Moniammatillinen ja auttavainen työyhteisö on työntekijöiden tukena joka tilanteessa.

Haemme kahta sosiaaliohjaajaa vammaispalveluihin ajalle 1.6.-15.8.2021.

Sosiaaliohjaaja tekee asiakkaiden palvelutarpeen kartoituksia ja palvelusuunnitelmia. Hän valmistelee vammaispalvelu- ja kehitysvammalain mukaisia päätöksiä sekä tekee niistä delegoinnin mukaiset päätökset. Asiakastyöhön kuuluu asiakkaiden laaja-alainen ohjaus ja neuvonta sekä asiakkaiden tukeminen erilaisissa elämäntilanteissa. Sosiaaliohjaaja huolehtii kehitysvammaisten välitystiliasiakkaiden neuvonnasta ja ohjauksesta sekä auttaa asiakkaita erilaisten hakemusten tekemisessä. Sosiaaliohjaaja neuvoo koulunsapäättävien ja opintojaan alkavien asiakkaiden palveluiden järjestämisessä. Sosiaaliohjaaja toimii työparina sosiaalityöntekijän kanssa. Vuosiloman sijaisena toimitaan tarvittaessa kaikissa tiimeissä vuorotellen.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sosionomi tai sijaisena laillistetun ammattihenkilön ammattiin opiskeleva tai sosiaalialalle soveltuvan korkeakoulututkinnon suorittanut henkilö, jolla on riittävät edellytykset ammatissa toimimiseen.

Eduksi katsotaan vammaispalvelulain mukaisten palvelujen ja kehitysvammahuollon tuntemusta. Työskentely toteutuu yhteistyöverkostoissa ja suorissa asiakastilanteissa, joten työntekijällä tulee olla yhteistyötaitoja sekä toivomme hyvää kirjallista ilmaisukykyä. Tehtävään edellytetään liikkumista Oriveden ja Tampereen kaupungin alueella, joten ajokortista on hyötyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa vs.johtava sosiaalityöntekijä Leena Köykkä, leena.koykka@tampere.fi

Hakuaika päättyy 14.2.2021.
Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Vs.johtava sosiaalityöntekijä Leena Köykkä, leena.koykka@tampere.fi