(Poistunut julkaisusta)

Sosiaaliohjaaja (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2020

Tehtävän kuvaus

Sosiaaliohjaajan tehtävät lastensuojelun jälkihuollossa.

Jälkihuolto tarjoaa sijoitettuina olleille, itsenäistyville nuorille mahdollisuuden opetella elämänhallintaa, itsenäistä asumista ja omien asioiden hoitamista sosiaaliohjaajan tuen ja ohjauksen avulla. Työskentelemme 16-24-vuotiaiden nuorten ja heidän verkostoidensa kanssa. Työskentelyalueena on koko Helsinki, joten työ edellyttää liikkumista julkisilla kulkuvälineillä.

Jälkihuollossa työskentelee tällä hetkellä 2 johtavaa sosiaalityöntekijää, 19 sosiaalityöntekijää sekä 24 sosiaaliohjaajaa. Työryhmäämme kuuluu lisäksi perheterapeutti ja terveydenhoitaja.

Työskentelemme työnjaollisissa tiimeissä, joissa jokaisessa tiimissä on 1.1.2021 alkaen 5 sosiaalityöntekijää ja 6 sosiaaliohjaajaa. Tiimejä johtavat johtavat sosiaalityöntekijät.

Tarjoamme itsenäisen ja vastuullisen työtehtävän sekä ammattitaitoisen työyhteisön. Kerro meille hakemuksessasi millainen on sinun unelmiesi työpaikka.

Helsingin jälkihuollossa on käytössä systeeminen malli, ja kehitämme asiakasprosessia asiakkaiden tarpeisiin vastaten. Systeeminen malli tuo vahvasti esiin asiakkaan omaa ääntä ja se perustuu suhdeperustaisuuteen ja vuorovaikutussuhteen luomiseen.

Tutustu meihin instragramissa hki_jalkihuolto

Helsingin kaupunki tarjoaa hyvät koulutusmahdollisuudet ja monipuoliset työsuhde-edut esim. työterveyshuollon palvelut sekä tarvittaessa myös edullisen työsuhdeasunnon.

Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8 §) mukainen sosiaalialalle soveltuva sosionomin ammattikorkeakoulututkinto.

Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme vahvoja vuorovaikutustaitoja ja hyvää paineensietokykyä.

Luemme eduksi kokemuksen nuorten tai aikuisten avopalveluista.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Johtava sosiaalityöntekijä Minna Manelius p. 050 5615345, minna.manelius@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi