(Poistunut julkaisusta)

Sosiaaliohjaaja (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.12.2019

Tehtävän kuvaus

Haemme Helsingin sosiaali- ja terveystoimen lännen aikuissosiaalityön 2- tiimiin sosiaaliohjaajaa vakinaiseen virkaan 1.4.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan sekä sosiaaliohjaajan sijaista 1.1.2020 alkaen.

Tiimissä työskentelee 3 sosiaalityöntekijää, 7 sosiaaliohjaajaa ja johtava sosiaalityöntekijä. Työtilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä osoitteessa Hopeatie 6. Tiimi palvelee asiakkaita, jotka ovat iältään yli 30-vuotiaita. Tartu haasteeseen ja tule meidän mukavaan tiimimme.

Sosiaaliohjaaja tukee asiakasta itsenäiseen selvitymiseen, antaa arjen tukea, neuvontaa ja ohjausta. Työhön sisältyy sosiaalihuoltolain mukaisten palvelutarpeen arviointien ja suunnitelmien laatiminen, suunnitelmallinen ja tavoitteellinen työskentely aikuisten ja heidän verkostojen kanssa, ehkäisevän ja täydentävän toimeentulotuen ja muiden yksilöhuollon päätösten tekeminen. Sosiaaliohjaajat osallistuvat kukin vuorollaan lapsiperheiden monitoimijaiseen palvelutarpeenarviointiin aikuissosiaalityön asiantuntijana.

Työtäsi tukee hyvät ja toimivat rakenteet, kuten säännölliset työryhmän kokoukset, lähiesihenkilön tuki ja ulkopuolinen työnohjaus. Parityö on vahvuutemme ja työparin saat tarpeen mukaan joko yhteistyökumppaneista tai työryhmän sisältä.

Tarjoammme monipuolisen työn, liukuvan työajan, mahdollisuuden tehdä liikkuvaa työtä ja etätyötä sekä oman työhuoneen. Lisäksi tarjoamme kaupungin henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun, lounasedun ja liikuntapalveluita.

Tehtävän kelpoisuusehto:

Sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi AMK) tai aikaisempi sosiaali- ja terveysalan opistoasteinen tutkinto.
Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Lisäksi tehtävässä edellytetään:

Aiempaa kokemusta aikuisten kanssa tehtävästä sosiaaliohjauksesta. Helsingin sosiaali- ja terveystoimialan tietojärjestelmä ATJ:n aiempaa kokemusta ja osaamista. Helsingin kaupungin palveluverkon tuntemusta.

Hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja.

Jätä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-01-40-19. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Päivi Ilkko johtava sosiaalityöntekijä, paivi.ilkko@hel.fi, puhelin 09 310 24319