(Poistunut julkaisusta)

Sosiaaliohjaaja (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme lapsiperheiden sosiaaliohjauksen -yksikköön kahta sosiaaliohjaajaa vakinaiseen virkaan 1.10.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Toinen virka on ruotsinkieliseen asiakastyöhön (työpiste Kallion perhekeskus).

Perheiden erityispalvelut on osa lapsiperheiden hyvinvointi- ja terveyspalveluja. Perheiden erityispalveluihin kuuluvat perheneuvolan kasvatus- ja perheneuvonta, perheoikeudelliset asiat ja keskitetyt perheiden erityispalvelut: lapsiperheiden sosiaaliohjaus, neuvolan psykologipalvelut, terapeuttinen vauvaperhetyö, lasten puheterapia ja pariterapia.

Uudistamme palvelujamme perustamalla palvelukeskuksia, joista ensimmäinen perhekeskus avattiin vuonna 2017.

Sosiaaliohjaajat sijoittuvat syksyllä 2018 perustettuun lapsiperheiden sosiaaliohjaus 2 -työyksikköön, jossa työskentelee tällä hetkellä 18 sosiaaliohjaajaa ja johtava sosiaaliohjaaja.
Sosiaaliohjaajan tehtäviin kuuluu neuvonta ja ohjaus (sisältäen puhelinneuvontaa), sosiaalihuoltolain mukainen palvelutarpeen arviointi, suunnitelmallinen sosiaaliohjaus kouluikäisten lasten-ja nuorten perheille, yksilöhuollon päätöksenteko ja verkostotyö.
Yksikön työpisteet ovat eri puolilla Helsinkiä. Työn luonne on liikkuvaa ja painottuu perheen kotona tehtävään asiakastyöhön.

Haastattelut toteutetaan ryhmähaastatteluina viikolla 36.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus 7-1485-19. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto


Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8 §) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi).

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ruotsinkielisen tehtävän kielitaitovaatimuksena ruotsin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.


Luemme eduksi


kehittämismyönteisyyden ja Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimen tuntemuksen.