Sosiaaliohjaaja (2) / Sosiaalipalvelujen neuvonta
Tampereen kaupunki, Sosiaalipalvelujen neuvonta

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2021

Haemme kahta sosiaaliohjaajaa viransijaisuuteen aikavälille 1.7.-30.7.2021 ja 12.7.-20.8.2021.

Sosiaalipalvelujen neuvonta tarjoaa sosiaaliohjausta ja -neuvontaa, taloudellista tukea ja sosiaalityötä erilaisissa elämänvaiheissa ja arkielämän haastavissa tilanteissa. Asiakkaan kanssa etsitään ratkaisuja arkielämään liittyviin haasteisiin kuten asumiseen, toimeentuloon ja elämähallintaan. Yhteistyötä tehdään asiakkaan verkostojen kanssa.

Sosiaalipalvelujen neuvonnassa työskentelee sosiaalityöntekijöitä, sosiaaliohjaajia, palveluneuvojia, toimistosihteereitä ja johtava sosiaalityöntekijä.

Sosiaaliohjaajan tehtäviin kuuluu asiakkaiden ilman ajanvarausta tapahtuva sosiaaliohjaus ja -neuvonta palvelupisteellä, puhelinneuvonnassa ja sähköisiä menetelmiä käyttäen. Lisäksi asiakkaalle tarjotaan kiireellinen tuki. Asiakkaan kanssa tehdään lähityötä, joka sisältää erilaisissa elämäntilanteissa olevien asiakkaiden palvelutarpeen arviointia ja suunnitelmallista sosiaaliohjausta. Työhön sisältyy myös täydentävästä ja ehkäisevästä toimeentulotuesta päättämistä.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sosionomi. Muodollisesti pätevien hakijoiden puuttuessa, valinnassa huomioidaan myös ammattiin opiskeleva tai sosiaalialalle soveltuvan korkeakoulututkinnon suorittanut henkilö, jolla on riittävät edellytykset ammatissa toimimiseen.

Edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä sosiaalipalvelu- ja sosiaaliturvajärjestelmän tuntemusta. Eduksi katsotaan kokemus aikuissosiaalityöstä ja asiakaspalvelusta. Perehdytys ja tuki työhön järjestetään.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava sosiaalityöntekijä Minna Taipale puh. 041 730 4006 8.6. asti ja sen jälkeen sosiaalityöntekijä Sini Seppälä, sini.seppala@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 18.6.2021. Tehtävää haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava sosiaalityöntekijä Minna Taipale puh. 041 730 4006 8.6. asti ja sen jälkeen sosiaalityöntekijä Sini Seppälä, sini.seppala@tampere.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot