(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalinen isännöitsijä
Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2018

Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän diakoniakeskuksessa 31.8.2018 mennessä haetaan
SOSIAALISTA ISÄNNÖITSIJÄÄ ASUNNOTTOMIEN SYKE-HANKKEESEEN
Etsimme monipuolista osaajaa Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymässä käynnistyvään Syke-hankkeeseen. Hankkeen tavoitteena on asuttaa asunnottomia seurakuntayhtymän omistamiin vuokra-asuntoihin ja tukea heidän asumistaan. Hanke kestää kolme vuotta.

Sosiaalisen isännöitsijän tehtävänä on ohjata tukiasumishankkeen piirissä olevia asiakkaita palvelujen piiriin ja tukea heidän hyvinvointiaan kotikäynneillä ja erilaisilla aktiviteeteilla. Lisäksi olet mukana niissä arjen asioissa, joissa asiakkaat tarvitsevat tukea. Toimit yhteistyössä Turun ja Kaarinan kaupunkien sosiaalityön kanssa ja tuet tarvittaessa Turun ja Kaarinan alueen diakoniatyöntekijöitä asunnottomuuteen liittyvissä kysymyksissä.

Työtä tehdään osana diakoniakeskuksen yhteiskuntavastuun tiimiä. Työn sujuva hoitaminen edellyttää lähihoitajan tutkintoa tai muuta sosiaalialan osaamista. Lisäksi arvostamme osaamista asunnottomien sekä päihde- ja mielenterveysongelmaisten parissa työskentelystä ja molempien kotimaisten kielten osaamista.

Työhön valittavan on oltava ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Hänen on esitettävä seurakuntayhtymän työterveyslääkärin antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Työtä haetaan 31.8.2018 mennessä ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella kohdasta ”Hae tätä työpaikkaa”
tai
Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä
Diakoniakeskus
Teemu Hälli
PL 922
20101 Turku
Kuoreen tunnus: Sosiaalisen isännöitsijän haku

Palkkaus KirVESTESin vaativuusluokka 403, 2083,56€. Lisäksi mahdollisuus saada työkokemuksen perusteella vuosisidonnaista palkanosaa enintään 15 % peruspalkasta.

Työhön sovelletaan neljän kuukauden koeaikaa.

Työsuhde alkaa 1.10.2018 tai sopimuksen mukaan.

Tarkempia tietoja antavat diakoniajohtaja Teemu Hälli, 040 341 7266, teemu.halli@evl.fi ja yhteiskunnallisen työn pappi Eetu Myllymäki, 040 341 7208, eetu.myllymaki@evl.fi.