(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalihuollon asiantuntija
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2019

Haemme tiimiimme motivoitunutta

SOSIAALIHUOLLON ASIANTUNTIJAA

vastaamaan sosiaalihuollon määrittelyistä.

Määrittelyn asiantuntijana tulkitset ja kuvaat monimutkaisetkin liiketoiminnan tarpeet ja vaatimukset, jotta tekninen kehitystiimi voi implementoida ratkaisun toimitusprojektissa tai jatkuvassa palvelussa laadukkaasti, yhdenmukaisesti ja suoraviivaisesti. Tyypilliseen työviikkoosi kuuluu palavereita ja työpajoja, tarpeiden läpikäyntiä arkkitehdin ja asiakkaan kanssa sekä käyttötapausten ja dokumentaation kirjoittamista. Teet tiivistä yhteistyötä kehittäjien, arkkitehtien ja asiakkaan kanssa.

Sinulla on aiempaa kokemusta määrittelystä ja tulkkina toimimisesta teknisen tiimin ja asiakkaan välissä. Lisäksi sinulla on työkokemusta sosiaalihuollon parista ja alan tutkinto. Kelpoisuusvaatimuksena tähän tehtävään on sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015, 7 §, 32 §) mukainen koulutus. Teknisesti tunnet ainakin jonkin ohjelmointi- tai skriptauskielen kiitettävästi ja sanastostasi löytyy termejä kuten XML / FTP / JSON / SOAP. Olet mahdollisesti ollut mukana sosiaalihuollon ohjelmistokehityksessä tai sinulla on kokemusta Suomessa olevien sosiaalihuollon järjestelmien kehityksestä joko asiakkaan tai toimittajan puolelta.

Henkilönä olet perusteellinen ja analyyttinen, etkä tyydy liian helppoihin tai itsestään selviin ratkaisuihin. Olet mieluummin huolellinen ja tarkka kuin liian nopea. Tietyn toiminnallisuuden läpivienti edellyttää sinulta asioiden etukäteistä selvittelyä, oma-aloitteisuutta ja avoimien asioiden edistämistä. Työskentelet mielelläsi asiakasrajapinnassa ja omaat hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Ja koska kaikki tieto ja osaaminen ei suinkaan tule äidinmaidossa, sinulta löytyy myös rutkasti halua jatkuvaan itsesi kehittämiseen.

Meillä saat tehdä työtä, jolla on myös yhteiskunnallista merkitystä. Sosiaalihuollon asiantuntijana Digialla suunnittelet ratkaisuja, jotka näkyvät suomalaisessa arjessa. Tiimi koostuu monipuolisista ammattilaisista, ja tarkempi toimenkuvasi tulee muovautumaan kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan. Diiliin kuuluvat tietenkin myös hyvät työsuhde-edut, kuten sairauskuluvakuutus ja hammashuolto, sekä joustavan työnteon edellytykset.

Toimipaikkana Helsinki, Tampere, Jyväskylä tai Turku

Hae 11.8.2019 mennessä! Jos sinulle heräsi kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Jani Nykänen vastaa niihin mielellään puhelimitse numerosta 050-5430366 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@digia.com.