(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalialan vastaava ohjaaja, Saviston Koti Oy
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2018
Haluaisitko sinä osaksi kasvavaa, kehittyvää, ja ennen kaikkea uudistuvaa lastensuojelun päihdetyön organisaatiota? Jos vastasit kyllä, niin tämä voi olla juuri sinun uusi työpaikkasi.

Saviston koti Oy on yksityinen, päihdeongelmaisten nuorten vaativaan ja haastavaan hoitoon sekä kuntoutukseen erikoistunut toimija. Kymenlaaksossa sijaitsevissa yksiköissämme moniammatillinen hoitotiimi paneutuu nuorten ja perheiden tukemiseen vahvalla ammattitaidolla ja suurella sydämellä.

Etsimme uuteen avattavaan Anjalan yksikköön vastaanotto-osastolle

SOSIAALIALAN VASTAAVAA OHJAAJAA.

Rakennamme päihdekuntoutusyksikköön Anjalaan rautaisten osaajien Tiimiä, jonka tarkoituksena on vastata yksikön osaston toiminnasta. Vastaavana ohjaajana pidät huolen arjen operatiivisesta toiminnasta, organisoinnista, suunnittelusta, kehittämisestä ja asiakastyöstä. Henkilöstöjohtamisen ohella osallistut myös johtoryhmätyöskentelyyn.

Oletko vähintään AMK-koulutuksen omaava sosiaali- tai terveysalan ammattilainen? Omaatko kokemusta lastensuojelutyöstä, päihdehoitotyöstä tai psykiatrisesta hoitotyöstä? Olet toiminut vähintään vuoden esimiestehtävissä? Luonteeltasi olet yhteistyökykyinen ja joustava, työskentelytapasi on järjestelmällinen?

Hakijalta vaaditaan lain (504/2002) § 3 edellyttämä ote rikosrekisteristä. EA1 on mielellään voimassa tai saatettava viimeistään työn alkaessa voimaan. Sinulta löytyy suoritettuna hygieniapassi sekä lääkehoidon todisteellinen osaaminen (esim. Love).

Mikäli vastasit yllä oleviin kysymyksiimme kyllä, lähetä hakemuksesi liitteineen alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, sillä hakuaika päättyy 04.03.2018

Lisätietoja tehtävästä antaa Tiina Lotti p. 0400 826819.