(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalialan ohjaajia
Pelastakaa Lapset ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2018
Pelastakaa Lapset on laadukkaan lastensuojelutyön ammattilainen ja vahva vaikuttaja yhteiskunnassa. Tehtävänämme on toimia nopeana ja herkkänä lasten auttajana, joka kuuntelee lapsen ääntä ja saa sen kuuluville. Olemme osa Save The Children –järjestöä, joka toimii yli 120 maassa. Palveluksessamme työskentelee noin 300 ammattilaista.

Pelastakaa Lasten palvelutoiminnan kokonaisuuteen kuuluvat kolme lastenkotia, erityislastenkoti, erityisnuorisokoti, kolme perhekuntoutusyksikköä sekä alaikäisyksikkö yksin maahan tulleille kotoutumisvaiheessa oleville nuorille. Palvelutoiminnan piirissä työskentelevät kaksi kehittämispäällikköä ja SILTA asiantuntija.

Uudistuneen ja kehittyneen organisaatiomme tarpeista johtuen, haemme nyt tulevaisuuteen katsovaan työtiimiimme innovatiivisia ja innostuneita työntekijöitä.

Kauniaisissa sijaitsevaan Tirlittanin erityislastenkotiin

3 OHJAAJAA

Tirlittan on 7-paikkainen erityislastenkoti luonnonkauniilla paikalla Kauniaisissa. Painotuksenamme toiminnassa on lasten psykiatrinen osaaminen. Toimintamme tavoitteena on turvata lapsen ikätason mukainen sosiaalinen, psyykkinen ja fyysinen hyvinvointi ja toimintakyky sekä tarjota valmiudet omaan kotiin palaamiseen tai itsenäiseen elämään. Lapsen oikeuksien toteutuminen on meille tärkeää.

Ohjaajana vastaat yhdessä ammattitaitoisen tiimimme kanssa lasten kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja toimintakyvyn tukemisesta. Ohjaajana työhösi kuuluu omahoitajatyöskentelyä, arjen yhteisöllistä lähikasvatustyötä, perheen kanssa tehtävää työtä, verkostoyhteistyötä ja kodinhoidollisia tehtäviä.

Sinulla on sosiaali- tai terveysalan AMK-tutkinto sekä aikaisempaa kokemusta lastenkotityöstä. Olet lasten hyvinvoinnista ja elämänlaadusta aidosti välittävä hoitotyön ammattilainen, jolla on kipinä hyvän hoitotyön toteuttamiseen ja kehittämiseen. Lapsen osallisuus on työtäsi ohjaava periaate. Työkaverisi ja yhteistyökumppanisi ovat ylistäneet vuorovaikutus- ja yhteistyötaitojasi.

Ohjaajan työ on kolmivuorotyötä, joten on tärkeää, että työaikasi joustavat. Ajokortti on välttämätön, kun kuljetat lapsia tapaamisiin ja harrastuksiin.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän arvostetussa ja kehittyvässä lastensuojelujärjestössä.  Moniammatillinen työyhteisömme on vahvasti sitoutunut siihen mitä teemme yhdessä. Tarjoamme työsi tueksi säännöllistä ryhmätyönohjausta, omahoitajasuhteen yksilötyönohjausta sekä nuorisopsykiatrin konsultaatiot. Sinulla on mahdollisuus osallistua koulutuksiin, sillä osaamisen kehittäminen on meistä tärkeää. Hyvän työilmapiirin ylläpitäminen on meille arvokas yhteinen asia.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään, joten tarkistamme rikostaustaotteesi ennen työsopimuksen solmimista (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002).

Tehtävät ovat toistaiseksi voimassa olevia. Palkkaus määräytyy yksityisen sosiaalipalvelualan TES:in mukaisesti.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haethan tehtävää 26.3.2018 klo 8.00 mennessä https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?73ff5741.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esimiehesi yksikön johtaja Kaj Lähteenmäki puh. 050 595 8312 tai kaj.lahteenmaki@pelastakaalapset.fi. Tavoitat minut parhaiten arkisin klo. 8 – 16 välillä.