(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalialan ohjaajia, Saviston Koti Oy
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2018
Haluaisitko sinä osaksi kasvavaa, kehittyvää, ja ennen kaikkea uudistuvaa lastensuojelun päihdetyön organisaatiota? Jos vastasit kyllä, niin tämä voi olla juuri sinun uusi työpaikkasi.

Saviston koti Oy on yksityinen, päihdeongelmaisten nuorten vaativaan ja haastavaan hoitoon sekä kuntoutukseen erikoistunut toimija. Kymenlaaksossa sijaitsevissa yksiköissämme moniammatillinen hoitotiimi paneutuu nuorten ja perheiden tukemiseen vahvalla ammattitaidolla ja suurella sydämellä.

Etsimme uuteen Anjalaan avattavaan yksikköön

Sosiaali- ja terveysalan SOSIAALIALAN OHJAAJIA.

Rakennamme päihdekuntoutusyksikköön Anjalaan rautaisten osaajien Tiimiä, jonka tarkoituksena on vastata 7-paikkaisen yksikön osaston toiminnasta. Ohjaajana olet mukana nuorten arjessa, tuet koulunkäyntiä ja osallistut omaohjaajana niin yksilötyöskentelyyn, päihdetyöhön, perheyhteistyöhön kuin yhteisöhoitoonkin.

Mahdollisuuksia on jatkossa työllistyä myös muihin yksiköihimme.

Oletko opisto- tai AMK-koulutuksen omaava sosiaali- tai terveysalan ammattilainen?

Omaatko vähintään vuoden kokemusta lastensuojelutyöstä, päihdehoitotyöstä tai psykiatrisesta hoitotyöstä? Olet valmis kolmivuorotyöhön?

Luonteeltasi olet yhteistyökykyinen ja joustava, työskentelytapasi on järjestelmällinen?

Hakijalta vaaditaan työsuhteen alussa nähtäväksi rikosrekisterilain (505/2002) 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu hyväksyttävä rikosrekisteriote. Olet suorittanut ensiapukoulutuksen, hygieniapassin sekä sinulta löytyy lääkehoidon todisteellinen osaaminen (esim. Love).

Mikäli vastasit yllä oleviin kysymyksiimme kyllä, lähetä hakemuksesi liitteineen alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, sillä hakuaika päättyy jo 04.03.2018

Lisätietoja tehtävästä antaa Tiina Lotti p. 0400 826819.