(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalialan ohjaaja
Personalhuset Staffing Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2018
Etsimme SOSIAALIALAN OHJAAJAA asiakkaallemme Perhekoti Honkalyhty Oy:lle Erityislastensuojeluyksikkö Honkalyhtyyn. Toimipaikka on Kangasala.

Honkalyhty on vuonna 1992 toimintansa aloittanut lastensuojeluyksikkö. Viime kesästä alkaen 7-paikkainen yksikkömme on tarjonnut ympärivuorokautista lastensuojelun laitoshoitoa. Toimipisteemme sijaitsee rauhallisessa ja luonnonläheisessä kartanoympäristössä Kangasalla, noin 20 km Tampereen keskustasta.

Honkalyhty tarjoaa lastensuojelulain mukaista kasvatusta, hoitoa ja kuntoutusta kuntien sosiaalitoimien sijoittamille nuorille, joiden elämäntilanteet ovat usein syystä tai toisesta kriisiytyneet. Ongelmat voivat olla päällekkäisiä sekä moniulotteisia. Vakauttava arki ja työote yhdessä monipuolisen toiminnallisuuden kanssa luovat turvalliset olosuhteet harjoitella uusia taitoja ja suunnitella tulevaisuutta. Traumaattisten kokemusten käsittely sekä niiden tuomien reaktioiden, käyttäytymisen ja vireystilojen säätely ovat osa Honkalyhdyn hoidollista ja kasvatuksellista viitekehystä. Turvallisuuden tunteen tukeminen on tärkeä osa arkea. Ohjaajan tehtävänä on yksilöllisen asiakassuunnitelman mukainen asiakkaan ohjaus.

Työtehtäviin kuuluu muun muassa säännöllisen asiakasdokumentoinnin toteuttaminen, perhetyön koordinointi muiden ohjaajien kanssa ja osallistuminen lasten perheiden kanssa tehtävään yhteistyöhön sekä nuoren omaohjaajana toimiminen. Ohjaajan työ keskittyy kolmivuorotyöjärjestelmässä pääosin päivä- ja iltavuoroihin, mutta voi satunnaisesti pitää sisällään myös yöpäivystäjien tuurauksia.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sosiaali- ja/tai terveysalan AMK- tutkinto, aiempi vastaava opistotason tutkinto tai sosiaali- ja terveysalan perustutkinto.

Hakijan eduksi katsotaan aiempi työkokemus lastensuojelutyöstä sekä etenkin työskentelystä perheiden ja viranomaisten kanssa.

Palkkaus määräytyy Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävään valittavan tulee esittää rikosrekisterilain 6§:2 momentin mukainen ote rikosrekisteristä sekä todistus hygieniapassin suorittamisesta. Tehtävä edellyttää ajokorttia. Työsuhde alkaa yhteisesti sovittavalla aikataululla ja on toistaiseksi voimassa oleva.

Honkalyhty tarjoaa haastavia, mutta antoisia töitä moniammatillisessa, kehittyvässä ja innovatiivisessa työyhteisössä sekä vahvan ammatillisen tuen.

Kiinnostuitko? Täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 29.4.2018 oheisesta linkistä. Kannattaa kuitenkin toimia nopeasti, koska paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Lisätietoja saat rekrytointikonsultti Anu Hyväriseltä, p. 0505060930 tai anu.hyvarinen@personalhuset-sg.com

Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 30 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Rekrytointipalvelujen lisäksi tuotamme konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita sekä henkilöstövuokrausta. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa!