Sosiaalialan ohjaaja lastenkotiin
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2021

Asiakkaamme hakee SOSIONOMIA (AMK) lastenkodin ohjaajan tehtävään.

Lastenkodissa olet osana moniammatillista tiimiä. Työssäsi toteutat lasten ja nuorten hoito- ja kasvatustyötä, joka muodostuu ennakoidusta ja strukturoidusta arjesta, koulutyöstä, monipuolisesta menetelmäosaamisesta, yhteistyöstä lasten terapiatahojen kanssa sekä lasten mielenkiinnon mukaisista harrastuksista.

Ohjaajan tehtäviin kuuluvat lasten ja nuorten perushoidon, kasvun ja kehityksen tukeminen lastenkodin arjessa, työskentely heidän lähiverkoston kanssa sekä moniammatillinen yhteistyö.

Etsimme persoonaa, joka tekee työtään tiedolla, taidolla ja tunteella! Jos olet luonteeltasi avoin ja asioihin tarttuva, ja koet työn kaikenikäisten lasten ja perheiden kanssa olevan lähellä sydäntäsi, olet etsimämme henkilö.

Tehtävään edellytämme sosionomin (Amk) tutkintoa sekä valmiutta työskennellä 2-vuorotyössä. Ohjaajan työ on arki-iltapainotteista vuorotyötä, viikonloppuisin tarjolla on aamuvuoroja. Arvostamme arvioivaa ja kehittävää työotetta sekä hyviä yhteistyötaitoja. Katsomme eduksi aiemman laitostyöskentelyn/lastensuojelun kokemuksen. Edellytämme vastuullista, joustavaa ja asiakaslähtöistä työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Työ alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan työehtosopimuksen mukaista koeaikaa. Työsuhde on aluksi määräaikainen 6 kuukauden ajan, jonka jälkeen hyvällä työntekijällä on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen.

Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukainen.

Tutkinto- ja työtodistukset esitetään työhaastattelun yhteydessä. Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain tarkoittama rikosrekisteriote. Työssäsi joudut kulkemaan asiakkaan autolla, joten ajokortti vaaditaan.

Kiinnostuitko? Hae heti tehtävään Amikon nettisivuilla www.amiko.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja palkkaamme tehtävään sopivan henkilön heti sellaisen löydyttyä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1439673
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 9.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa