(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalialan ammattilainen, Uusimaa
Spring House Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2019
Ota paikkasi Työn Osaajien tiimissämme, ole osa menestystarinaamme!

Spring House Oy (osa StaffPoint-konsernia) on valmennuspalveluja tuottava yhtiö. Toimimme valtakunnallisesti ja palveluksessamme on n. 180 valmentamisen ammattilaista. Me Spring Housella olemme Työn Osaajia ja merkityksellisellä työllämme autamme työnhakijoita, yhteisöjä ja yrityksiä menestymään. Valmennustoimintamme kasvaessa vahvistamme Uudenmaan alueen valmentajatiimiämme ja etsimme iskukykyisen joukkueemme vahvistukseksi Helsinkiin useampaa sosiaalialan henkilövalmennuksen ja -ohjauksen ammattilaista erittäin mielenkiintoisiin projekteihin, joissa pääset tekemään merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä. Pääset mukaan osaksi työelämän ammattilaistemme joukkuetta, jossa laatu ja vaikuttavuus ovat keskeinen toiminnan lähtökohtamme. Projekteissamme toimit ensisijaisesti yksilöiden valmentajana ja pääset rakentamaan polkuja kohti työelämää. Työkavereina sinulla on mm. työkykyvalmentajia, uravalmentajia ja kouluttajia. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja kokopäiväinen.


Edellytämme sinulta

Sinulla on sosiaalialan tutkinto (sosionomi amk, sosionomi ylempi amk tai sosiaalityöntekijä) ja olet mielellään suorittanut myös työvalmentajan erikoisammattitutkinnon tai sitä vastaavan kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalveluiden erikoisammattitutkinnon.

Omaat jo useamman vuoden ajalta työkokemusta eri asiakaskohderyhmistä ja olet kokenut sosiaalialan konkari erityisesti henkilöasiakasvalmennuksesta ja -ohjauksesta. Sinulla on kokemusta esimerkiksi yksilöllisistä työhönvalmennusten toteuttamisista, sosiaalisesta kuntoutuksesta, työkyvyn selvittämisestä ja työ- ja asiakaspalvelukokemusta tietoteknisestä ohjaamisesta ja tuesta. Työskentelyotteesi on ratkaisukeskeinen ja haet kestäviä ratkaisuja. Sinulle on tuttua verkostoyhteistyö henkilöasiakkaan tilanteesta ja tarpeesta riippuen.
Etunasi on englannin ja ruotsin kielen asiakaspalvelutasoinen kielitaito.

Olet valmis matkustamaan Uudenmaan alueella.


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme toistaiseksi voimassaolevan ja kokopäiväisen työn kasvavassa ja mielenkiintoisia urapolkuja tarjoavassa yhtiössämme. Perehdytämme sinut työhösi ja lisäksi apunasi on laaja valmennusmateriaalipankkimme sekä kollegoiden moniammatillinen tuki. Me StaffPoint-konsernissa työllistämme ja autamme työllistymään vuosittain noin 30 000 osaajaa ympäri Suomen.

Meillä pääset osaksi työelämän aitiopaikkaa. Olemme rohkeita suunnannäyttäjiä ja kehitämme jatkuvasti Suomalaista Työelämää. Tule, joukkueesi odottaa sinua!


Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi viimeistään 2.8.2019 klo 12 mennessä. Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävistä voimme antaa ainoastaan seuraavina puhelinaikoina:
18.7. klo 12 - 13 / Sanna Salminen, Johtaja työkykypalvelut, puh. 050 599 3671
22.7. klo 14 - 15 / Minna Nummi, Projektipäällikkö, puh. 050 502 7593.


Lisätietoja

Silja Grönholm
Rekrytointikonsultti
Spring House Oy, Ruoholahdenkatu 14
00180 HELSINKI
050 384 9027 - vaihde (09) 72 62 800
silja.gronholm@springhouse.fi
www.springhouse.fi