Sosiaali- ja terveysalan ammattilainen
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2019

Etsimme asiakkaallemme sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia Turkuun vakituiseen työsuhteeseen.

Hakijalta edellytämme sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja, sairaanhoitaja tai hoiva-avustaja), aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä vanhusten, kehitysvammaisten ja/tai mielenterveys potilaiden kanssa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Sinulta Odotetaan:
-Innostunutta asennetta
-Järjestelmällisyyttä
-Reipasta otetta työntekoon

Sinulle Tarjotaan:
-Vakituista työsuhdetta
-Vaihtelevaa työtä
-Hyvä työympäristö ja mukavat työkaverit

Täytä hakemuslomake pikaisesti ja liitä mukaan ansioluettelosi, kuitenkin viimeistään 25.3.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Markus Muurinen, p. +358447050894 markus.muurinen@smilepalvelut.fi

Hakemusten käsittelyaikataulu: Käsittelemme hakemukset mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään hakuajan päätyttyä.

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1235458
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Turku