(Poistunut julkaisusta)

Sosiaali- ja terveydenhuollon pääarvioija/tuotepäällikkö
Kiwa Inspecta

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2020

Haemme pääarvioijaa/tuotepäällikköä sosiaali- ja terveydenhuollon toimialalle. Tehtäväsi on arvioida sosiaali- ja terveydenhuollon organisaatioiden johtamisjärjestelmiä sekä etsiä yhteistyössä asiakkaan kanssa uusia tehokkaita toimintatapoja.

Tehtävässä pääset tutustumaan erilaisiin organisaatioihin useilla eri tasoilla ja monista eri näkökulmista. Otat vastuun sote-toimialan palvelukehittämisestä ja sopimusarvioijaverkostosta. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingissä, mutta meillä on asiakkaita ympäri Suomea, joten myös sinun asemapaikkasi voi olla muualla Suomessa.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa sosiaali- ja terveydenhuollon sektorilta, useamman vuoden työkokemusta ko. toimialalta sekä hyvää terveydenhuollon toimintaympäristön ymmärrystä. Sinulla on kyky aktiivisesti kehittää asiakkuuksia ja toimialan arviointitoimintaa. Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito sekä matkustusvalmius ovat tehtävässä menestymisen edellytyksiä.  Muu kielitaito katsotaan eduksi. Sinulla on myös valmiuksia toimia kouluttajana.

Toivomme sinulta laaja-alaista kokemusta toimialalta, hyvää paineensietokykyä, kykyä hahmottaa laajojakin kokonaisuuksia sekä itsenäistä ja suunnitelmallista työskentelytapaa. Aikaisempi kokemus johtamis- ja toimintajärjestelmien rakentamis- ja kehitystyöstä antaa hyvät edellytykset tehtävään. Toivomme, että sinulla on kokemusta asiakasrajapinnassa toimimisesta ja koet palvelulupauksemme ”luotettava, empaattinen ja edistyksellinen” omaksesi. Toimitamme aina mitä lupaamme, kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaidemme tarpeita ja haasteita ja luomme arvoa heidän liiketoiminnalleen.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja itsenäisen työn sekä kannustavan työilmapiirin, jossa osaamiseesi ja kehittymiseesi aidosti panostetaan.

Tarvitsemme myös sosiaali- ja terveydenhuollon sopimusarvioijia. Mikäli sinua kiinnostaa tämä vaihtoehto – ota yhteyttä ja kysy lisätietoja. 

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa https://www.kiwa.com/fi/fi/kiwassa-tyossa/tyopaikat/ viimeistään 15.9.2020.