(Poistunut julkaisusta)

Sorvauksen ammattilainen
Temp-Team Finland Oy / Premeka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2019

Yritysesittely

Asiakasyrityksemme Premeka Oy on tarkkuusmekaanisten tuotteiden kehitykseen ja valmistukseen erikoistunut sopimusvalmistaja. Heillä on lähes 30-vuoden kokemus yhdistettynä joustaviin suunnittelu ja valmistusmenetelmiin. Tämä mahdollistaa ketterän ja kilpailukykyisen palvelukokonaisuuden erityisesti piensarjoihin. Luotettavuus, laatu ja toimitusvarmuus ovat heidän toimintansa kulmakiviä, joista he eivät tingi. Heille on tärkeää jatkuva toiminnan kehittäminen ja uusien teknologioiden hyödyntäminen.

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Haemme Asiakkaalle vakituiseen työsuhteeseen Muurameen SORVAUKSEN AMMATTILAISTA.

Työ on 2-vuorotyö ja toivomme sinulla olevan vähintään 5 vuotta kokemusta alan työtehtävistä.

Mitä odotamme sinulta?

Ammattilaisena sinulla on:
- Vankka kokemus cnc-sorvauksesta, sisältäen:
Ohjelmointi (Fanuc) ja asetusten teko
Työmenetelmien hallinta
Hyvä piirustusten lukutaito
- Kykyä itsenäiseen työskentelyyn
- Oma-aloitteisuutta ja hyvää oppimiskykyä
- Vastuuntuntoinen asenne ja ammattiylpeys tehdä asiat hyvin

Seuraava osaaminen katsotaan eduksi:

Arvostamme myös:
- Kokemusta moniakselisorvauksesta ja/tai jyrsinnästä
- Kokemusta CAM-ohjelmien hyödyntämisestä
- Huumorintajua ja mutkatonta asennetta

Mitä tarjoamme?

Modernien työkalujen lisäksi he tarjoavat mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä motivoituneessa ja osaavassa porukassa. Työ tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden vaikuttaa oman työn kehittämiseen osana meneillään olevaa koneinvestointia.

Lisätiedot ja hakeminen

Jos tunnistit itsesi ja kiinnostui avoimesta paikasta, hae tehtävää järjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä – SORVAUKSEN AMMATTILAINEN. Huomioi, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja teemme valinnan heti oikean henkilön löydyttyä. Vain järjestelmän kautta osoitetut hakemukset huomioidaan hakuprosessissa. Haku suoritetaan yhteistyössä Temp-Team Finland Oy:n kanssa.

Lisätietoja antaa TEMP-TEAMin Kristiina Kallio 040 500 2830 / Anni Pekkarinen ma-pe klo 9-16 puh. 045 874 2890. Hakuaika päättyy 17.11.2019.