(Poistunut julkaisusta)

Sorvaajia Valmet Technologies Oy:lle
Valmet Technologies Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018
Valmet on maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Valmetin visiona on tulla maailman parhaaksi asiakkaidensa palvelussa. 12 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa työskentelee lähellä asiakkaitamme, sitoutuneina asiakkaidemme menestyksen edistämiseen – joka päivä.

Etsimme asiakkaallemme Valmet Technologies Oy:lle ammattitaitoisia SORVAAJIA Jyväskylän Rautpohjaan, alkuun määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen arviolta vuoden loppuun/ alkuvuoteen 2019 asti. Työsuhteen jatko on mahdollinen.

Työnkuvaan kuuluu raskaiden paperikonetelojen rouhintasorvausta NC-ohjauksella, sekä päätyporauksia telojen vaippoihin. Työssä menestyminen vaatii varmuutta suurien kappaleiden käsittelyyn. Työtä tehdään pääsääntöisesti kahdessa, mutta ajoittain myös kolmessa vuorossa.

Odotamme Sinulta lisäksi:
-Koneistuksen koulutus- ja työkokemustaustaa
-Motivoitunutta asennetta työtä kohtaan

Tarjoamme Sinulle työpaikan vakavaraisessa yrityksessä, dynaamisen ja monimuotoisen työyhteisön parissa. Jos koet olevasi etsimämme henkilö, jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai sähköpostitse osoitteeseen hanna.kuusela@go-on.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onin HR- ja rekrytointiasiantuntija Hanna Kuusela, 0443346315, hanna.kuusela@go-on.fi.

Valmet Jyväskylä on savuton työpaikka.