(Poistunut julkaisusta)

Sorvaaja/CNC-Sorvaaja vakituiseen työsuhteeseen
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.11.2018

Haemme asiakkaallemme Tampereelle rekrytointitoimeksiantona toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen osaavaa koneistajaa!

AK Roll Service Oy tukee asiakkaiden investointeja ja tuotantolinjojen käynnissäpitoa koko niiden elinkaaren ajan kehittämällä ja tuottamalla teknologiaratkaisuja paperi-, kartonki-, sellu- ja muiden asiakasteollisuuksien huolto-toimintaan AK Roll-one-stop-shop –konseptinsa kautta. Heidän erikoisosaamista ovat telavalmistus, telahuollot ja pinnoitukset, on-site –palvelut, kuluvat osat, pienuusinnat, koneiden ja laitteiden siirrot sekä erilaajuiset huoltosopimukset. Yhtiön tärkeimmät asiakkaat toimivat paperi-, kartonki- ja selluteollisuudessa.

Työ keskittyy pääasiassa paperiteollisuuden telojen valmistuksen, huollon ja pinnoituksen eri vaiheisiin. Työ sisältää sorvausta, hiontaa, uritusta ja porausta. Työ on vuorotyötä, tällä hetkellä katkeava 2-vuorotyö, mutta valmius katkeavaan 3-vuorotyöhön.

Hakijalta edellytetään:

- Kokemusta sorvauksesta/CNC-sorvauksesta

- Joustavuutta

- Oppimishalukkuutta

Jos kiinnostuksesi heräsi, hae paikkaa heti kotisivujemme kautta! Hakijoita haastatellaan jo hakuajan puitteissa.

HAE PAIKKAA TÄSTÄ!

Lisätietoja antaa ma-pe klo 8-16 rekrytointivastaava Janne Malmisaari / 044 412 4637 /janne.malmisaari@rtkpalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Janne Malmisaari
Rekrytointivastaava/markkinointiassistentti (digitaalinen markkinointi)
044 412 4637
janne.malmisaari@rtkpalvelu.fi