Sorvaaja
Richter Karhula Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2021

Richter Karhula Oy on Kotkassa toimiva perinteikäs konepaja, jonka erikoisalana on uusien telojen valmistaminen sekä telojen ja pumppujen huolto paperi-, kartonki ja selluteollisuudelle, sekä kotimaahan että vientiin.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen vuorotyöhön sorvaajia manuaalisorville sekä CNC-sorvaajia vahvistamaan nykyistä tiimiämme.

Odotamme sinulta ammattitaitoista, luotettavaa, oma-aloitteista ja joustavaa työtapaa, tiimityöskentelytaitoa, motivaatiota ja innokkuutta ammattitaitojen jatkuvaan pitkäaikaiseen kehittämiseen ja uuden oppimiseen. Paperikoneiden tuntemus sekä Englannin ja muiden kielien taito on etu, mutta ne eivät ole välttämättömiä.

Tarjoamme monipuolisen ja laajan työskentelykentän, mukavan työyhteisön yhdessä muiden ammattitaitoisten ja kokeneiden kollegoiden kanssa, sekä mahdollisuuden kehittää omia taitojasi vaativien projektien yhteydessä, ammattitaitoasi vastaavalla kilpailukykyisellä palkalla.

Lähetäthän vapaamuotoisen kirjallisen hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostiosoitteeseen office@richterkarhula.fi mahdollisimman nopeasti mutta viimeistään 28.2.2021 mennessä.

Lisätietoja:

Jari Hämäläinen

0400257379

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot