(Poistunut julkaisusta)

Sorvaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2019

Haemme asiakasyrityksellemme aloittelevaa CNC-KONEISTAJAA/SORVAAJAA
kokoaikaiseen vakituiseen/pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työnkuva ja vaatimukset: Työtä tehdään pienten ja keskisuurten kappaleiden parissa. Työssä käsitellään pidempiä ja lyhyempiä sarjoja, joten se vaatii pitkäjänteisyyttä, huolellisuutta ja tarkkuutta. Toivomme sinulta alan koulutusta ja/tai jonkin verran kokemusta alalta. Kokemus ohjauksista (Fanuc/Heidenhein/Siemens) ja erikokoisten kappaleiden käsittelystä lasketaan eduksesi.  Otamme valintaa tehdessämme huomioon myös vastavalmistuneet, sillä aito kiinnostus alaa kohtaan, halu oppia ja kehittyä sekä oikeanlainen asenne työntekoa kohtaan ovat kuitenkin kaiken A ja O.

Tarjoamme sinulle: Teollisuuden konepajaympäristön, jossa on monia erilaisia CNC-ohjattuja sorveja (uusia ja vanhempia), joten siellä on mahdollisuus kehittyä alan ammattilaiseksi. Työskentely ovat siistit ja turvalliset. Tukenasi päivittäisessä työskentelyssä on pitkän työkokemuksen omaavia alan ammattilaisia.

Hakuprosessi: Tehtävään voit hakea järjestelmämme kautta tai sähköpostilla. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Laita hakemuksesi siis pian ja kerro siinä osaamisestasi ja palkkatoiveesi. 

Lisätietoja:
Elina Forssell, HR-konsultti

elina.forssell@workpower.fi