(Poistunut julkaisusta)

Sorvaaja
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2019

Etsimme sorvaajaa Sorvauskumppanit Oy:lle Nokialle. Voit olla alan ammattilainen tai sellaiseksi haluava.

Haemme motivoitunutta ja hyvän asenteen omaavaa nuorta koneistajan alkua tai alan ammattilaista. Työtehtävä koostuu erilaisten kappaleiden työstämisestä tankosorvilla tai pitkäsorvausautomaatilla, asetusten tekemisestä, kappaleiden jälkikäsittelystä sekä myöhemmässä vaiheessa ohjelmien tekemisestä. Yritys on valmis myös kouluttamaan motivoituneen kaverin yllä mainittuihin tehtäviin, joten ammattilainen ei tarvitse olla. Työ on täysiaikaista ja tehdään päivävuorossa klo.7.00 – 15.30.

Toivomme sinulta

Toivomme hakijalta metallialan / koneistajan koulutusta tai vastaavaa työkokemusta, mielellään sorvauksesta. Motivaatiota ja halua oppia uusia työtehtäviä sekä kehittyä työtehtävän vaatimuksiin.

Tarjoamme sinulle

Sinua odottaa kilpailukykyiset edut, hyvä työilmapiiri ja vastuullinen tehtävä vakavaraisessa yrityksessä. Saat käyttöösi ensiluokkaiset työvälineet. Pääset näyttämään kykysi ja kasvattamaan omaa osaamistasi mielenkiintoisten työtehtävien parissa. Meille on tärkeää, että viihdyt palveluksessamme. Työ on aluksi määräaikainen 6 kk, mutta hyvälle tekijälle on mahdollisuudet työllistyä pitempiaikaiseen työsuhteeseen.

Hakemukset

Lisätietoja tehtävästä antaa ja rekrytointia hoitaa Baronalta Miikka Innala, 050 4715136 tai miikka.innala@barona.fi. Hakuaika päättyy 24.3.2019. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana, joten lähetäthän pian hakemuksesi.