(Poistunut julkaisusta)

Sorvaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 Me, myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu yhä.

Haemme asiakkaallemme ammattitaitoista ja osaavaa sorvaajaa Tuusulaan!

Hakijalta edellytämme vankkaa kokemusta CNC-sorvauksesta sekä fanucin ohjauksen hallitsemista. Sinulla tulee olla tehtävään soveltuva koulutus sekä kokemusta vastaavista tehtävistä. Työturvakortti ja tulityökortti tulee olla suoritettuna. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä teknisiä taitoa, tarkkuuttaa ja ongelmanratkaisukykyä. Työ on itsenäistä, mutta toivomme sinun olevan luonteeltasi tiimipelaaja. 

Työt alkavat sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian ja kyseessä on vakituinen työ asiakasyrityksessämme. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, jossa  on mahdollisuus kehittää omaa ammattiosaamistasi.

Mikäli kiinnostuit niin jätäthän hakemuksesi pikimmiten kotisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa:

Henkilöstöassistentti Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi

Henkilöstöassistentti Erica Ollikainen, erica.ollikainen@workpower.fi