(Poistunut julkaisusta)

Sorvaaja Ylöjärvelle
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Haemme kone- ja laiteteollisuuden hyrdaulikomponentteja valmistavalle asiakasyrityksellemme uutta osaajaa nimikkeellä

Sorvaaja Ylöjärvelle

Etsimämme henkilö omaa alan koulutuksen ja oikean tekemisen asenteen. Kokemus alalta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä, sillä tavoitteena on oppia työtehtävien aikana alan todelliseksi ammattilaiseksi. Myös aiempi kokemus Mazatrol-ohjauksen parista on etu tehtävää hakiessa.

Valmistettavat komponentit ovat pääsääntöisesti joko yksittäiskappaleita tai lyhyehköjä sarjoja, joten ohjelmointiosaaminen on tärkeää. Myös tämän puolen osaamista voit kerryttää työtehtävien aikana, kunhan perusosaamista on olemassa jo alkuun.

Toivomme hakijalta huolellisuutta ja suunnitelmallisuutta työtehtävissä.
Työtä tehdään kahdessa vuorossa painottuen päivävuoroon. Työt kiertävät niin, että iltavuoro sattuu kohdalle noin kerran kuukaudessa ja muuten työt sijoittuvat päiväsaikaan.

Kiinnostuitko?

Kerro hakemuksessasi, minkälaisia työtehtäviä olet aiemmin tehnyt. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä – Sorvaaja Ylöjärvelle. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain hakujärjestelmän kautta tulleet hakemukset huomioidaan haussa. Mahdolliset tiedustelut: Heidi Kärkkäinen, s-postitse heidi.karkkainen@temp-team.fi tai puhelimitse 0207414852.