(Poistunut julkaisusta)

Sorvaaja tai Jyrsijä, CM Tools, Lahti
CM Tools Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018

Etsimme CM Tools Oy:lle Lahteen sorvaajaa ja/tai -jyrsijää vakituiseen työsuhteeseen.

CM Tools Oy on tuotantoautomaatioon, työvälineiden suunnitteluun, valmistukseen ja kokoonpanoon erikoistunut palveluyritys. Tämän lisäksi CM Tools Oy tekee työvälineiden huoltoja ja korjauksia sekä vaativia koneistuksia.

Etsimämme henkilö on manuaalikoneistuksessa sorvaukseen ja/tai -jyrsintään pätevöitynyt ammattilainen. CNC-osaaminen on ehdoton etu, mutta ei välttämättömyys.. Monipuolinen osaaminen ja Joustavuus toimia vaihtelevissakin metallialan tehtävissä on piirteitä joita arvostamme. Työ on kokoaikainen päivätyö, joka on asiakkaille räätälöityjen työvälineiden valmistusta. Työ on sarjatuotantoa vaativampaa työtä ja monipuolista tekemistä, joka ei ole fyysisesti raskasta. Työn muuttuminen 2-vuorotyöksi lähitulevaisuudessa, on mahdollista.

Työ alkaa rekrytointikanavana käytettävänä vuokratyösuhteena. CM Tools vakinaistaa vuokrajakson jälkeen päteväksi ja sopivaksi osoittautuneen työntekijän omille palkkalistoilleen.

Aiempi työkokemus vastaavista töistä on iso etu. Muu osaaminen, jota arvostamme on:
- Työhön soveltuva koulutus
- Piirustusten lukutaito
- Koneistuskokemus
- Aiempi kokemus työkaluvalmistuksesta (esim. ohutlevy tai muotti)
- Työturvallisuuskortti

CM Tools Oy tarjoaa työntekijöilleen viihtyisän ja sopivasti haastavan työn kilpailukykyisellä kuukausipalkalla. CM Toolsilla työt tehdään tehokkaasti ja asioihin osataan suhtautua huumorilla. Työaikojen jousto on mahdollista käytössä olevan työaikapankin ansiosta. Tuotannon työntekijäryhmä on tällä hetkellä n. 10 henkilön hyvähenkinen porukka.

Mikäli olet oma-aloitteinen, töihin täsmällisesti suhtautuva henkilö ja tahtotilasi on sitoutua pitkäaikaiseen työsuhteen, voit olla etsimämme henkilö.

Jos kiinnostuit ja osaamisesi vastaa edellä kuvattua, lähetä meille hakemuksesi heti. Työ alkaa sopimuksen mukaisesti, mutta mielellään mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja paikasta antaa rekrytointikonsultti Tatu Savolainen, 050-555 5210.