(Poistunut julkaisusta)

Sorvaaja, Länsihydro Oy (Pori)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2019

Asiakkaamme Länsihydro Oy on Porissa toimiva hydrauliikka-alan laitteiden valmistukseen, huoltoon ja alihankintatöihin erikoistunut konepaja. Asiakkaita palvellaan laaja-alaisesti kattaen hydrauliikkalaitteiden valmistuksen, huollon ja konepajapalvelut. Etsimme heille nyt ammattitaitoisia 

SORVAAJIA (METAL TURNERS)

kokoaikaiseen työhön.

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet manuaalikoneistaja, sorvauksen pitkän linjan ammattilainen tai omaat vähintään yhden vuoden työkokemuksen alan tehtävistä. Olet myös rohkea, aktiivinen sekä oma-aloitteinen ja sinulla on tarkka työote. Työ motivoi sinua ja pidät siitä, että asiat tehdään kerralla oikein ja pääset näkemään kättesi jäljen. Kappaleet ovat isoja, joten kokemus isojen kappaleiden sorvauksesta katsotaan eduksi. 

Asiakkaamme tarjoaa sinulle

  • mielenkiintoisen ja haastavan työnkuvan
  • kilpailukykyisen palkkauksen
  • mukavan työyhteisön tuen

Työ on kokoaikaista päivätyötä, joustavalla liukuvalla työajalla. Työsuhde alkaa vuokratyösuhteena, mutta tarkoituksena on työllistyä yrityksen omille kirjoille vakituiseen työsuhteeseen vuokrausajan jälkeen. Palkkaus on sopimuksen mukainen. 

Oletko etsimämme henkilö? Lähetä hakemuksesi CV:n kera pikimmiten alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-16 Alen Consulting Oy:n myyntikonsultti Minna Kotilainen, p. 044 740 4501. Voit  lähettää hakemuksen myös sähköpostitse osoitteeseen minna.kotilainen@alenconsulting.fi! 

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=78 

Please apply for this position if you have experience in shaping metal on a lathe/metal turning. This is very international workplace and your team will help you with the language, so Finnish is not required but of course it's great if you are willing to learn it. In case you want to get more information about this position, please contact Minna Kotilainen by email (minna.kotilainen@alenconsulting.fi) or by phone, +358447404501.

 

”Meillä Länsihydrolla on aito tekemisen meininki. Arvostamme hyvää henkeä työpaikalla, työntekijöidemme osaamista sekä kehitysideoita.”  Toimitusjohtaja Seppo Ilkka

 

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.