(Poistunut julkaisusta)

Sorvaaja, Äänekoski
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2018
Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme asiakkaallemme sorvaajaa Äänekoskelle. Asiakkaamme toimii metalliteollisuuden alihankinnassa, jossa tehdään pieniä kappaleita isommissa sarjoissa sekä kokoonpanotyötä. 

Aiempi työkokemus vastaavista tehtävistä on eduksi. Toivomme sinulta myös alan koulutusta, Fanuc -ohjelmatuntemusta, mittaustaitoja, tarkkuutta ja reipasta oma-aloitteista asennetta.  

Tarjoamme sinulle kokopäivätyötä ja pitkän työsuhteen sekä monipuolisia tehtäviä. Tukea työn tekemiseen antaa alalla pidempään työskennelleet kollegat. Jos kiinnostuit tehtävästä lähetä hakemuksesi palkkatoiveella oheisesta linkistä. Haastattelemme jo hakuajalla. 

Lisätietoja: Elina Forssell, elina.forssell@workpower.fi