(Poistunut julkaisusta)

Sora-auton kuljettaja kesäksi
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2018

Oletko kuljetus- tai maarakennusalan ammattilainen vailla kesätöitä? Onko sora-autossa istuminen tuttua? Tervetuloa Personalhusetille!

Etsimme nyt kesäkaudeksi ammattitaitoista SORA-AUTON KULJETTAJAA asiakkaallemme Rovaniemen ja Ranuan alueelle.

Huolehdit omalla ammattimaisella toiminnallasi töiden sujuvuudesta ja kaluston ylläpidosta. Sora-auton kuljettajana olet myös lastaustaitoinen ja oma-aloitteinen. Työ on vuorotyötä ja sinulle tarjotaan tarvittaessa asunto.

Toivomme hakijalta kokemusta vastaavista tehtävistä, oma-aloitteista asennetta ja sitoutumista työhön. Sinulla tulee olla ABCE-ajokortit, kuljettajan ammattipätevyys ja digipiirturi. Valittavan henkilön täytyy kyetä itsenäiseen työskentelyyn.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jätä tietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Voit liittää mukaan CV:si. Meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi, joten kerrothan niistäkin! Hakemuksia käsitellään jo hakuajalla.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.