(Poistunut julkaisusta)

Sopraanolaulaja
Suomen kansallisooppera ja -baletti

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2019

Suomen kansallisooppera ja -baletti sr hakee

SOPRAANOLAULAJIA
kahteen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 5.8.2019 alkaen sekä yhteen lyhyempään määräaikaiseen sijaisuuteen.

Toimit oopperalaulajana Suomen kansallisoopperan lauluosastolla. Tehtäviisi kuuluvat näytäntökaudesta riippuen sekä kuoro- että solistitehtävät tai pelkästään kuoro- tai solistitehtävät, yleisötyön tilaisuuksissa esiintyminen sekä avustajatehtävät. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen työtehtävän ainutlaatuisessa kulttuurilaitoksessa.

Palkkaus ja työehdot määräytyvät Suomen Kansallisoopperan oopperalaulajia koskevan työehtosopimuksen mukaan. Lähtöpalkka on 2.603,38 € kuukaudessa. Lisäksi näytännöistä maksetaan näytöskorvaus 74,94 € ja solistisesta tehtävästä solistikorvaus.

Pyydämme sinua jättämään hakemuksesi ja linkin enintään 4 minuutin pituiseen videoon viimeistään perjantaina 10.5.2019 Kansallisoopperan ja -baletin internet-sivuilla (www.oopperabaletti.fi) olevaan sähköiseen rekrytointijärjestelmään. Videolla sinun tulee esittää vapaavalintainen pianosäestyksellinen ooppera-aaria ilman resitatiivia. Video on kuvattava yhdellä kameralla laulajan edestä siten, että laulaja näkyy kuvassa koko ajan. Äänen ja kuvan jälkikäsittely on kielletty.

Esikarsinnan jälkeen kutsumme osan hakijoista koelauluun, joka järjestetään Suomen kansallisoopperassa ja –baletissa ma 3.6.2019 klo 11 alkaen. Koelaulussa sinun tulee esittää ensimmäisellä kierroksella jokin vapaavalintainen ooppera-aaria. Toiselle kierrokselle edenneiden tulee esittää suomenkielinen, pianosäestyksellinen laulu, kahden oktaavin asteikko ja ensemble-tehtävä, joka lähetetään kutsutuille sähköpostilla hakuajan umpeuduttua. Tämän lisäksi harjoitat kuoromestarin kanssa koelaulussa annettavan tehtävän ja ohjausassistentin kanssa koreografisen tehtävän. Koelaulussa säestää oopperan pianisti ja myös oman pianistin käyttäminen on mahdollista.

Lauluosaston koordinaattori Eija-Riitta Aakio antaa tehtävästä lisätietoja, puh. 050 3440 370; eija-riitta.aakio@opera.fi