Sopimusyrittäjä kotisiivoukseen Lahteen
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2021

Oletko toiminimen tai oman yrityksen omaava henkilö taikka yrittäjyydestä kiinnostunut tekijätyyppi, jolla on mahdollisesti kokemusta siivousalalta? Etsitkö itsellesi monipuolista työtä, missä pääset näkemään oman käden jälkesi? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö!  

Etsimme nyt asiakkaamme kotisiivoustiimiin uusia SOPIMUSYRITTÄJIÄ Lahteen. Asiakkaamme on lähes kaksikymmentä vuotta kodin puhtauspalveluita tuottanut yritys, joka toimii valtakunnallisesti noin viidenkymmenen yrittäjän voimin ympäri Suomen. Olisitko sinä seuraava, joka liittyy tähän ammattitaitoiseen remmiin?

Sopiaksesi rautaisten sopimusyrittäjien joukkoon, toivomme sinun olevan omatoiminen ja reipas tekijä, jolla on hymy herkässä. Aikaisempi kokemus siivoustyöstä luetaan eduksesi, mutta ei ole välttämätöntä – saat kattavan koulutuksen, mikä antaa sinulle avaimet työssä menestymiseen! Työhön ryhtyäksesi tarvitset oman Y-tunnuksen: mikäli sitä ei vielä ole, palava halu yrittäjyyteen riittää, sillä oman Y-tunnuksen hankkiminen on helppo prosessi. Työn luonne edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa, B-ajokorttia sekä omaa autoa.

Uusi urasi alkaa muutaman päivän pituisella koulutuksella tarjoten kaikki tarvittavat eväät työhösi. Sopimus solmitaan sinun ja asiakasyrityksemme välillä. Suoritat siivoukset omilla aineilla ja siivousvälineillä, ja töitä tehdään arkisin klo 7-17 välillä. Voit olla mukana myös osa-aikaisesti, mikäli se sopii elämäntilanteeseesi paremmin.

Saat itsellesi valmiin asiakaspohjan päästäksesi alkuun, joten voit keskittyä tekemään asiakkaasi tyytyväisiksi loihtimalla kodeista kiiltävän puhtaita. Tukevaa yrittäjäverkostoa ei myöskään parane unohtaa: sinulla on aina kollegoiden apu sekä asiakasyrityksemme yrittäjätuki saatavilla. Asiakkaamme seuraa säännöllisesti sekä yrittäjien että asiakkaiden tyytyväisyyttä, mitkä ovat erinomaisella tasolla. Sinulla on siis oiva mahdollisuus liittyä mukavaan ja sinusta huolehtivaan työyhteisöön!

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi pikimmiten Amikon verkkosivujen kautta ja nappaa itsellesi uusi työ! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Mahdollisiin kysymyksiisi vastaa Amikon Aino, p. 050 339 7633, aino.pitkanen@amiko.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1498574
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme, Hollola, Lahti, Orimattila