(Poistunut julkaisusta)

Sopimussihteeri
Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä HSY

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2019

Haemme Helsingin Ilmalaan asiakaspalveluumme

SOPIMUSSIHTEERIÄ

Me asiakaspalveluyksikössä vastaamme HSY:n asiakkaiden palvelemisesta yhden luukun periaatteen mukaisesti. Tavoitteenamme on, että palvelu olisi mahdollisimman helppoa, tasalaatuista ja nopeaa. Asiakaspalveluyksikössä vastataan asiakkaiden puheluihin, sähköposteihin ja asiakaspalautteisiin sekä hallinnoidaan ja laaditaan uusia vesi- ja jätepalvelusopimuksia.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä monipuolisissa sopimushallinnan tehtävissä.

Tehtäviisi kuuluvat asiakkaidemme jäte- ja vesihuoltosopimuksien laadinta sekä näihin liittyvät neuvontatehtävät. Teet myös muita monipuolisia asiakaspalvelun tehtäviä.

Edellytämme sinulta vähintään toisen asteen kaupallista koulutusta ja/tai työkokemuksella hankittua vastaavaa pätevyyttä. Sinulla on kokemusta asiakaspalvelusta sekä hyvät tietotekniset valmiudet. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Sinulla on tyydyttävä ruotsin ja englannin kielen suullinen sekä kirjallinen taito. Arvostamme jäte- ja vesihuollon sekä sopimushallinnan asiantuntemusta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia työtehtäviä, hyvän perehdytyksen sekä mahdollisuuden työskennellä yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen organisaatiomme osaaminen.

Lisäksi tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun sekä lounas- ja virike-edun. Tehtävän palkkaus määräytyy käytössämme olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti.

Tehtävä on määräaikainen perhevapaan sijaisuus, joka alkaa syyskuussa 2019 ja kestänee ainakin heinäkuun 2020 loppuun.

Lisätietoja tehtävästä antavat tiimivastaava Marit Forsstedt (marit.forsstedt@hsy.fi, puh. 09 1561 2289) ja sopimushallintapäällikkö Arttu Huittinen (arttu.huittinen@hsy.fi, puh. 09 1561 2393) ma 19.8. klo 10–11 sekä to 22.8. klo 10–11.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 25.8.2019.