(Poistunut julkaisusta)

Sopimuspäällikkö
Palvelualojen ammattiliitto PAM ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.4.2020

Palvelualojen ammattiliitto PAM ry on yksityisillä palvelualoilla työskentelevien ammattiliitto. PAMiin kuuluu noin 210 000 jäsentä, joista naisia on 76 %. Suurin osa PAMin jäsenistä työskentelee vähittäiskaupassa, matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajanpalveluissa, kiinteistöpalveluissa sekä vartiointialalla.

PAM neuvottelee palvelualoille työehtosopimukset ja valvoo jäsentensä etuja työpaikoilla. Työelämän asiantuntijana PAM parantaa jäsentensä toimeentuloa, työsuhdeturvaa ja elämisen laatua.

Haemme 

Sopimuspäällikköä

PAMin keskustoimistoon

Oletko kiinnostunut uusista haasteista ja palvelualojen yritystoiminnan ja työmarkkinoiden tulevaisuudesta? Haluatko olla mukana keskeisessä roolissa kehittämässä ja vaikuttamassa toimialoihin ja sen työehtoihin? 

Sopimuspäällikön tehtävässä johdat ja kehität liiton sopimusyksikön työtä ja vastaat sopimusalojen työehtosopimusneuvottelujen kokonaisuudesta, sopimustoiminnan suunnittelusta ja kehittämisestä sekä seurannasta. Vastuualueeseesi kuuluvat myös työlainsäädännön ja työympäristökysymysten seuranta sekä niihin vaikuttaminen. Lisäksi osallistut koko edunvalvontaosaston toiminnan strategiseen suunnitteluun, toteutukseen ja seurantaan. Tehtävä tarjoaa näköalapaikan palvelualojen työn, elinkeinon ja sopimustoiminnan muutosten ennakointiin ja vaikuttamiseen kansallisella ja kansainvälisellä tasolla.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa koulutusta ja kokemusta vastaavista tehtävistä, vahvaa asiantuntijaryhmän johtamisosaamista, määrätietoisuutta ja analyyttista, itsenäistä ja kehittävää työotetta, neuvottelu- ja kielitaitoa sekä esiintymisvalmiuksia. 

Jos koet, että sinulla on edellä mainittuja valmiuksia ja haluat kehittää osaamistasi, hakeudu joukkueeseemme. Tarjoamme sinulle positiivisia haasteita ja kilpailukykyiset työsuhteen ehdot. Tuemme tehtävässä kehittymistä. 

Jätä sähköinen hakemus viimeistään 19.4.2020. 

Lisätietoja antaa edunvalvontajohtaja Jaana Ylitalo, puhelin 050-5881170.